Itä-Suomen poliisin ”tuorein virkamies” sulattaa sydämet: ”Aivan ihana söpöliini!” iltasanomat 22:50 21.03

Poliisikoira Yenicerin Gamin eli tuttavallisemmin Hiski saapui Joensuuhun ja sai heti myönteistä huomiota.


Rivitalo roihahti ilmiliekkeihin – asunnoista evakuoitiin vanhuksia ja perhe MTV 07:08 21.03

Kauhajoella sattui rivitalopalo aamuyöllä, jonka seurauksena kahdeksan ihmistä evakuoitiin asunnoista. Palo sai alkunsa väärin pysäköidystä pakettiautosta.


Äiti pysäköi huolimattomasti: Kaksivuotias tyttö kuoli jokeen päätyneeseen autoon Britanniassa iltalehti 18:22 20.03

Ajoneuvo valui hyiseen jokeen luiskaa pitkin. Kaksivuotias Kiara Moore nostettiin ylös Cardiganin kaupungissa Teifi-joesta, johon hän oli joutunut vanhempiensa hopeanharmaassa Minissä. Tyttö kuoli Walesin yliopistollisessa sairaalassa vammoihinsa. Kiaran äiti Kim Rowlands oli pysäköinyt maanantaina ajoneuvon kadulle piipahtaakseen nopeasti perheensä ulkoiluvarusteliikkeessä. Kiaran hän jätti ajoneuvon sisään.


Kaksi loukkaantui vakavasti risteyskolarissa Joensuussa iltasanomat 05:34 20.03

Toisesta autosta vaurioitui keula ja toisesta etukylki.


Lasse Laatusen näkökulma: Liittoneuvotteluissa edettiin Rajajoelle iltalehti 17:01 19.03

”Avainasemassa seuraavan neuvottelukierroksen rakentamisessa on osapuolten sopimuskauden aikainen yhteistyö”, kirjoittaa Lasse Laatunen. Työmarkkinakierros lähenee loppuaan. Auki ovat enää lähinnä neuvotteluja jatkava rakennusala ja sovittelussa olevat rahoitusalan, JHL:n ict- ja energia-alan sekä Laivanpäällystöliiton ulkomaanliikenteen lakkouhat. Jäänmurtajalakko väistyi. Neuvottelukierroksesta voidaan vetää analyysi.  Auki olevat sopimukset eivät enää muuta kierroksen kokonaiskuvaa. Akavan puheenjohtaja Sture Fjäder sanoi taannoin MTV:n haastattelussa, että kierros on eräänlainen Suomen malli. Vientialojen vetämä päänavauslinja piti varsin hyvin. Alakohtaisesti sovittujen ratkaisujen palkkatasoa nostava vaikutus on 2 vuodessa yleisesti 3,2% ja 26 kuukauden sopimuksissa 3,5 %. Vaikka taso on kilpailukyvyn kannalta korkeahko, se on kuitenkin Ruotsiin ja Saksaan verrattuna alempi ja suhteellisen kilpailukyvyn näkökulmasta parempi. Lisäksi jotkut sopimukset mahdollistavat palkoista toisin sopimisen paikallisesti. Neuvottelukierros on yksi parhaita liittokierroksia, aivan eri lihaksin hoidettu kuin vuoden 2007 katastrofikierros. Julkinen sektorikin pysyi linjassa. Keskitetyissä ratkaisuissa on aina päästy pienempiin palkankorotuksiin kuin liittoneuvotteluissa, mutta viimeiset 25 vuotta keskitetyt ovat olleet lähes kaikki kriisiaikojen ratkaisuja. Nyt liitot neuvottelivat normaalioloissa.


Marsut ja kanit eivät tule myyntiin Prismaan – Osuuskauppa perui suunnitelman iltasanomat 11:41 19.03

Joensuun Prisma kohautti viime viikolla aikomuksellaan aloittaa lemmikkieläinten myynti.


Joukkuetoveri hoippuen jäältä, Laine muisteli karmivaa tärskyään – "Toivottavasti hän muistaa edes jotain" MTV 08:34 19.03

Patrik Laineen ja Joel Armian joukkuetoveri Jacob Trouba koki kovan tärskyn jääkiekon NHL-kierroksella Suomen aikaa maanantain vastaisena yönä.


NHL-tähden ”kaksoisolento” löytyi katsomosta – hämmästyttävä yhdennäköisyys! MTV 19:12 18.03

San Jose Sharksin veteraanihyökkääjä Joe Thornton on sivussa pelikentiltä loukkaantumisen vuoksi NHL:n runkosarjan loppurypistyksessä. Sentteri ei ollut siis lauantaina mukana, kun Sharks kukisti Vancouver Canucksin 5-3.


Kingi-tähti salaperäisenä hahmonsa esikuvasta: "Henkilö, joka on varmasti koko kansan tiedossa" mtv 14:30 18.03

Severi Saarisen Kingi-hahmo on Kari Joensuu, entinen vankilakundi, joka tavoittelee nyt tietä tähtiin.


Kingi-tähti otti ehdonalaisvalvojansa mukaan suoraan lähetykseen – lähti heti karkumatkalle! mtv 20:55 17.03

Näyttelijä Severi Saarinen esitteli Kingi-hahmonsa suorassa lähetyksessä. Laulajan urasta haaveileva Kari Joensuu otti hatkat heti esityksensä jälkeen.


Elias Kaskinen peruu illan keikkansa: "Nyt on pakko vetäytyä sairaslomalle" mtv 16:18 17.03

Viimeisimmän Tähdet, tähdet -kauden voittaja Elias Kaskinen peruu Joensuun-keikkansa. Muusikko pahoittelee asiaa sosiaalisessa mediassa. 


Uutiset