FC Lahden hurja putki katkesi SJK:n käsittelyssä iltasanomat 20:51 19.08

Lahtelaisten 15 ottelun mittainen tappioton putki katkesi Seinäjoella.


Turku suree illalla näyttävästi – Aurajoen ylittävä silta valaistaan Suomen lipun väreihin iltasanomat 20:09 19.08

Aurajoen ylittävä Kirjastosilta valaistaan pimeän tullen Suomen lipun värein.


Kaatosade ja salamointi häiritsivät - Bayern kylvetti Leverkusenia iltalehti 23:43 18.08

Bayern München avasi bundesliigakauden myrskyisällä 3-1-voitolla Bayer Leverkusenista. Bayern München pyöritteli Leverkusenista helpon 3-1-avausvoiton. Myrskysää häiritsi ottelua. Tauko venyi puoleen tuntiin. Leverkusenin Joel Pohjanpalo ei päässyt kentälle. Kaatosateen ja salamoinnin vuoksi ottelun tauko venähti puoleen tuntiin.


Joel Pohjanpalo kertoo, millainen on Leverkusenin vieraspelimatka: "Ikinä ei ennen pelipäivää kerrota avausta" iltalehti 17:01 18.08

Bayern München ja Bayer Leverkusen kohtaavat tänä iltana bundesliigakauden avausottelussa. Joel Pohjanpalo saanee tänä iltana tilaisuutensa Bayern Müncheniä vastaan. Pohjanpalo kertoo Leverkusenin vierasottelukulttuurista. Lähes joka otteluun lennetään omalla koneella. Pelaajat eivät enää jaa huoneita. Leverkusenin Joel Pohjanpalo kertoo, millainen on joukkueen ohjelma matkapeleissä.


Nainen löytyi kuolleena asunnosta, mies menehtyi matkalla sairaalaan - poliisi ei epäile enää rikosta iltalehti 15:20 18.08

Nainen löytyi asunnosta kuolleena, mies kuoli matkalla sairaalaan. Lieksan Jongunjoella kuun alkupuolella menehtyneen pariskunnan tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta. 37-vuotias nainen löydettiin kuolleena yksityisasunnosta poliisin saatua asiasta ilmoituksen pariskunnan lähipiiriin kuuluvalta henkilöltä. Mieshenkilö oli poliisin saapuessa eloton, mutta häntä ei pystytty puhuttamaan. 43-vuotias mies menehtyi matkalla sairaalaan.


Kristillisdemokraattien johdossa jatkaa Sari Essayah iltalehti 14:54 18.08

Asiasta päätti kristillisdemokraattien puoluekokous tänään Seinäjoella. Essayahin jatko oli odotettu, eikä istuvalla puheenjohtajalla ei ollut vastaehdokkaita. Puoluekokouksessa ei kuultu tästä syystä edes kannatuspuheenvuoroja. Essayah on johtanut kristillisdemokraatteja kaksi vuotta. Kaudet kestävät kaksi vuotta.


Essayah jatkaa kristillisdemokraattien johdossa iltasanomat 14:38 18.08

Kristillisdemokraattien puheenjohtajana jatkaa odotetusti Sari Essayah. Asiasta päätti kristillisdemokraattien puoluekokous tänään Seinäjoella.


Joku viritti ansan päiväkodin liukumäkeen - 3-vuotias jäi kaulastaan kiinni köyteen iltalehti 14:26 18.08

Poliisi tutkii Joensuun Mutalan päiväkodin pihalla sattunutta tapausta. Itä-Suomen poliisi tutkii, kuka viritti ansan Joensuun Mutalan päiväkodin pihalla sijaitsevaan liukumäkeen. 3-vuotias poika loukkaantui liukumäkeen viritetyn köyden takia viime maanantaina noin kello 18.30. Isä oli tullut leikkimään 3,5-vuotiaan poikansa kanssa päiväkodin pihalle. Poika meni laskemaan liukumäkeä, mutta laskiessaan hän jäi kaulastaan kiinni köyteen, joka oli viritetty liukumäen yläosaan.


Joel Pohjanpalo on kuuma pelaaja siirtomarkkinoilla - "Yli puolet Bundesliigasta oli kysellyt, voiko ostaa tai lainata" iltalehti 14:13 18.08

Leverkusenin Joel Pohjanpalolla on ollut kysyntää tänä kesänä. Leverkusenin Joel Pohjanpalon kausi alkaa tänä iltana Bayern Münchenin vieraana. Pohjanpalon viime kauden tehot on huomattu. Hänellä riittää kysyntää. Vastuuta on luvassa enemmän kuin viime kaudella. Viime kauden tehot puhuvat puolestaan: kuusi liigamaalia 11 ottelussa, joista Pohjanpalo aloitti vain yhden.


Joku viritti liukumäkeen köyden – isän ripeä toiminta pelasti 3-vuotiaan iltasanomat 12:41 18.08

Lapsi sai vammoja kaulaansa Joensuussa.


Seikkailusankari Saarenpää suunnisti intohimon perässä Norjasta Seinäjoelle jatkoaika.com 12:00 18.08

Aina mielenkiintoisen uran ei tarvitse kattaa 20 Liiga- tai NHL-kautta. Hyvin erilaisia ja erikoisia kokemuksia voi löytää myös pelaamalla alemmilla sarjatasoilla. S-kiekon uusi päävalmentaja Janne Saarenpää on ehtinyt 34 ikävuoteen mennessä näkemään paljon maailmankolkkia alempia sarjatasoja kiertäen.


Pesäpallohistoriaa! Superpesiksen runkosarjavoitto ensi kertaa Joensuuhun iltalehti 22:30 17.08

Joensuun Maila juhlii seurahistoriansa ensimmäistä Superpesiksen runkosarjan voittoa. Kun Vimpelin Veto ei pystynyt Sotkamossa parempaan suoritukseen, riitti JoMalle piikkipaikkaan kahden pisteen arvoinen vierasvoitto Seinäjoelta. Jymy-Jussit nöyrtyi JoMalle lukemin 0-1 (3-5, 5-5). - Parista edellisestä tappiopelistä oli saatu oma rytmi kohdalleen. Toiselle jaksolle oli vara tehdä pieniä varotoimenpiteitäkin (Lauri Kivisen siirto jokeriosastolle ja Jonne Kemppaisen jättö kotimaisemiin), kommentoi JoMan pelinjohtajana toista kautta toimiva Petri Pennanen.


Joensuulle historiallinen runkosarjan voitto, Superpesiksen pudotuspeliparit selvillä – putoaja ratkaistaan dramaattisella tavalla iltasanomat 19:56 17.08

Joensuun Maila on voittanut miesten Superpesiksen runkosarjan. Myös sarjataulukon tyvipäässä riitti jännitystä.


Superpesis: Runkosarjan voittaja ratkeaa päätöskierroksella! iltasanomat 14:35 17.08

Joensuulla runkosarjan ykkössija on omissa käsissä, mutta Vimpeli hengittää niskaan.


Kumollaan vedessä ollut soutuvene aiheutti etsintäoperaation Kotkassa - ketään ei löytynyt iltalehti 10:08 17.08

Kotkassa etsittiin torstaiaamuna mahdollisesti veden varaan joutunutta ihmistä. Kumollaan vedessä ollut soutuvene aiheutti etsintäoperaation Kotkassa torstaiaamuna. Kymenlaakson pelastuslaitos hälytettiin Kyminjoen alajuoksulle kello 6.38. Sivullinen teki hälytyksen vedessä kumollaan olleesta veneestä. Ihmisen epäiltiin joutuneen veden varaan. Pelastuslaitos, merivartiosto ja poliisi etsivät mahdollisesti veden varaan joutunutta ihmistä parin tunnin ajan. Mukana etsinnöissä oli myös Meripelastuskeskus.


Kotkassa etsittiin veden varaan joutunutta henkilöä iltasanomat 08:41 17.08

Kymijoen alajuoksulla nähtiin vene, jonka kyydissä ei ollut ketään. Havainto käynnisti etsinnät.


Uutiset