Kioskiryöstöistä epäillyt nuoret vangittiin – veivät olutta, tupakkaa ja käteistä aseella uhaten MTV 16:08 16.02

Keski-Pohjanmaan käräjäoikeus on vanginnut kaksi kokkolalaisnuorta todennäköisin syin epäiltyinä Kannuksessa ja Kalajoella 12. helmikuuta tapahtuneista ryöstöistä.


Kaksi aseellista ryöstöä Pohjanmaalla - poliisi otti kolme nuorta kiinni iltalehti 15:48 13.02

Poliisi on ottanut kiinni kolme nuorta epäiltynä Kannuksessa ja Kalajoella maanantai-iltana tapahtuneista ryöstöistä. Nuoret otettiin kiinni aamupäivällä yksityisasunnosta Kokkolan keskustasta. Poliisi pääsi tekijöiden jäljille omien tutkimusten ja silminnäkijähavaintojen perusteella. Esitutkinta on vasta alkamassa eikä poliisi voi esitutkinnallisista syistä kertoa tässä vaiheessa enempää.


R-kioski ja huoltoasema ryöstettiin aseella uhaten – poliisi otti kiinni kolme nuorta iltasanomat 14:04 13.02

Poliisi on ottanut kiinni kolme nuorta henkilöä epäiltyinä eilen illalla Kannuksessa ja Kalajoella tapahtuneista törkeistä ryöstöistä.


Poliisi etsii yhä huoltamon aseella ja puukolla ryöstänyttä kaksikkoa – epäilee tekijöitä toisestakin ryöstöstä MTV 10:58 13.02

Poliisi etsii edelleen Kalajoella huoltamon aseella ja puukolla uhaten ryöstänyttä kaksikkoa.


Epäily: Naamioduo teki kaksi aseellista ryöstöä Pohjanmaalla - tunnistatko kuvassa näkyvät henkilöt? iltalehti 08:05 13.02

Toinen ryöstöistä tapahtui hieman ennen kello kahdeksaa Kannuksessa ja toinen tuntia myöhemmin Kalajoella. Välimatkaa paikkakunnilla noin 50 kilometriä. Ensin naamioituneet vorot tunkeutuivat R-kioskiin keskipohjalaisessa Kannuksen kaupungissa hieman ennen kello kahdeksaa. Käsiaseella uhkailleet tekijät saivat saalikseen olutta, savukerasioita ja reilun määrän käteistä rahaa.


Huoltamo ryöstettiin aseella ja puukolla uhaten Kalajoella – poliisi epäilee tekijöitä toisestakin ryöstöstä MTV 07:12 13.02

Poliisi etsii Kalajoella huoltamon aseella ja puukolla uhaten ryöstänyttä kaksikkoa.


Miestä lyötiin kirveellä päähän Kalajoella - verta valui, mutta uhrin kallo ei murtunut iltalehti 13:59 04.02

Lauantai-iltana kello 23 mies löi toista miestä kirveellä päähän Kalajoella. Miehet tunsivat toisensa ennalta. Kalajoella Oulun eteläpuolella tapahtui lauantai-iltana tilanne, jossa mies oli tullut toisen miehen asunnolle ja lyönyt tätä kirveellä päähän asunnon ulko-ovella. Uhri vietiin sairaalahoitoon. Päivystävä tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jan Sormunen kertoo Iltalehdelle, että asianomistajan vamma ei ole hengenvaarallinen, mutta se on vaatinut hoitoa.


Kalajoella miehen epäillään lyöneen toista miestä kirveellä päähän MTV 04:36 04.02

Kalajoella miehen epäillään lyöneen toista miestä kirveellä päähän, kertoo Oulun poliisilaitos. Poliisin mukaan epäilty oli tullut toisen miehen asunnolle ja oli asunnon ulko-ovella lyönyt toista miestä kirveellä päähän. Välikohtaus tapahtui lauantai-iltana noin kello yhdentoista aikoihin.


Miestä lyötiin kirveellä päähän Kalajoella - Poliisi: epäilty otettu kiinni, uhrin vammat eivät ole vakavia iltalehti 03:38 04.02

Oulun poliisilaitos tiedottaa, että kalajokisen miehen epäillään lyöneen toista kirveellä päähän myöhään lauantaina. Poliisin mukaan myös uhri on Kalajoelta. Epäilty rikos tapahtui noin kello 23 aikaan lauantaina. Tiedotteen mukaan mies oli tullut toisen miehen asunnolle ja lyönyt häntä kirveellä päähän asunnon ulko-ovella.


Miehen epäillään lyöneen toista miestä kirveellä päähän Kalajoella iltasanomat 03:15 04.02

Uhrin vammat eivät ole vakavia.


Poliisi: Useita ulosajoja loppiaisena – Kalajoella auto kolmion takaa toisen päälle MTV 20:07 06.01

Pohjois-Pohjanmaan eteläosissa on sattunut tänään loppiaisena poikkeuksellisen paljon ulosajoja ja kolareita.


Epäily: Juopunut nainen rysäytti varastetulla maasturilla perään – pienempi auto suistui päin valopylvästä, kaksi sairaalaan MTV 08:48 05.01

Kalajoella sattui varhain perjantaiaamuna onnettomuus, jonka seurauksena kaksi miestä toimitettiin sairaalahoitoon. Onnettomuuden aiheuttajaksi epäillään juopunutta naiskuljettajaa.


Poliisi selvitteli perjantaiaamuna kolaria Kalajoella: päihtynyt naiskuljettaja tuuppasi maasturillaan henkilöauton pois tieltä iltalehti 08:33 05.01

Kalajoen Himangalla valtatie 8:lla tapahtui kahden henkilöauton kolari varhain perjantai-aamuna. Poliisin mukaan kolarin tapahtumien selvittely tuoreeltaan osoittautui haastavaksi. Todistajien ja tapahtumapaikalla olleiden jälkien perusteella ilmeni, että pienempi henkilöauto oli tullut Himangan suunnasta kohti Kalajokea, kun takaa tullut maasturi oli törmännyt kovemmalla nopeudella sen takaosaan. Maasturi oli pysynyt tiellä mutta toinen auto oli suistunut ojaan törmäten vielä valaisinpylvääseen. Autossa oli kaksi miestä joista toinen oli päässyt ulos omin avuin. Pelastuslaitos irrotti auton katon, jotta toinen mies saatiin ulos autosta. Molemmat miehet kuljetettiin Ouluun sairaalaan. Toinen miehistä oli tajuttomana.


Kaksi loukkaantui henkilöautojen kolarissa Kalajoella iltasanomat 05:43 05.01

Yksi ihminen irrotettiin autosta varhain aamulla tapahtuneen onnettomuuden jälkeen.


Uutiset