Kevin Shattenkirk joutuu polvileikkaukseen jatkoaika.com 00:49 20.01

New York Rangers -puolustaja Kevin Shattenkirk joutuu polven tähystysleikkaukseen. Jo kauden alusta vamman kanssa paininut Shattenkirk on poissa Rangersin kokoonpanosta määrittelemättömän ajanjakson.


Eva Wahlström tylytti Vuoden urheilija -valintaa: ”Aikansa elänyttä” iltalehti 18:12 18.01

Vuoden Urheilija valitaan tänä iltana Urheilugaalassa ja ainakin nyrkkeilijä Eva Wahlströmin mielestä koko konseptilla olisi tuuletuksen paikka. Vuoden urheilija on valittu vuodesta 1947 alkaen, ja vuodesta 2008 valinta on julkistettu Urheilugaalan yhteydessä. Valinnan tekevät Urheilutoimittajain liiton jäsenet, joiden listauksista muodostuvat yhteispisteet määrittävät valinnan. Todella usein valinta on osunut yleisurheilijaan tai talviurheilijaan. Esimerkiksi joukkuelajien urheilija on voittanut pystin ainoastaan kerran (Sami Hyypiä vuonna 2001). Myös kamppailulajien urheilijat ovat viime aikoina jääneet kauas kärkisijoilta. Kamppailu-urheilun piiristä ainoastaan painijat ovat tulleet valituiksi, viimeksi Marko Yli-Hannuksela vuonna 2004.


Matt Murray toistaiseksi sivuun isänsä kuoleman vuoksi jatkoaika.com 05:34 18.01

Matt Murray on määrittelemättömän ajan poissa peleistä isänsä kuoleman johdosta.


Amnesty: Seitsemän kahdeksasta presidenttiehdokkaasta muuttaisi raiskauksen määritelmää ja translakia MTV 17:41 16.01

Seitsemän presidenttiehdokkaan mielestä raiskauksen määritelmä pitäisi ankkuroida suostumuksen puutteeseen rikoslaissa, kertoo Amnesty tiedotteessaan. Ainoastaan Laura Huhtasaari (ps.) ei muuttaisi määritelmää.


Kaleva: 12 sairaalasta vain yksi täyttää laajan päivystyksen sairaalalle asetetut kriteerit iltalehti 08:08 16.01

Kalevan mukaan laajan päivystyksen 12 sairaalasta vain Turun yliopistollinen keskussairaala täyttää hallituksen laajalle päivystykselle asettamat kriteerit. Kaleva kertoo, että Tampere, Helsinki, Keski-Suomen keskussairaala Jyväskylässä ja Satakunnan keskussairaala Porissa ovat yhden kahden erikoisalan päässä kriteereiden täyttymisestä. Sairaaloiden työnjaon määritellyt päivystysasetus astui voimaan viime vuoden alussa. Laaja päivystys siirtymäajalla otettiin kokonaan käyttöön tämän vuoden alussa.


Helpottava tieto pahasti jyrätystä Sebastian Ahosta: välttää leikkauksen iltalehti 06:54 16.01

Sebastian Aho loukkasi polveaan ja sai aivotärähdyksen, kun Mark Giordano taklasi häntä ottelussa sunnuntaina. Carolina Hurricanesin paras pistemies Aho yritti ohittaa Giordanon väistöliikkellä, mutta sai Calgary Flames -puolustajalta niitin sekä päähänsä että polveensa. Aho sai tilanteessa aivotärähdyksen ja vamman vasempaan polveensa. Carolina Hurricanesin mukaan suomalainen pysyy sivussa määrittelemättömän ajan.


Sebastian Aholla pahat vammat, teloja ei saa mitään rangaistusta iltalehti 02:55 16.01

Carolina Hurricanesin suomalaistähti loukkaantui pahasti sunnuntaina. Hurricanesin Sebastian Aho loukkaantui sunnuntain ottelussa Calgary Flamesia vastaan, kun Flamesin puolustaja Mark Giordano taklasi olkapäällään Ahoa päähän. Lisäksi kaksikon polvet kolahtivat pahasti yhteen. Hurricanes tiedotti maanantaina, että Aho sai aivotärähdyksen ja alavartalovamman. Hurricanesin tiedotteen mukaan Aho joutuu olemaan pois kaukalosta määrittelemättömän pituisen ajan.


Maaritin uskomaton löytö rakennustyömaalta: Mummon käsilaukku oli pitänyt muistot turvassa yli 40 vuotta MTV 16:39 13.01

Uskomatonta. Se oli ensimmäinen ajatus, joka tuli hyvinkääläisen Maarit Halosen mieleen, kun hän löysi mummonsa käsilaukun maan alta.


Antti Tuiskun lomatyyli villitsee somessa: suihkusandaalit ja vyölaukku - ”Missä tennissukat?” iltalehti 13:39 13.01

Antti Tuisku lämmittelee etelässä ennen kevään areenakiertuetta. Pop-laulaja Antti Tuisku ilmoitti marraskuussa jäävänsä kesällä määrittelemättömän pituiselle tauolle. Sitä ennen hän kuitenkin heittää vielä kevään areenakiertueen. Parhaillaan mies lataa akkuja jossain päin etelää. Hän on nimittäin julkaissut Instagramissaan kuvan, jonka aihetunnisteena on muun muassa lämpimän paikan leiri.


Anne Flinkkilän ja Maarit Tastulan uusi ohjelma alkaa vihapuhe-jaksolla: ”Aikamme kaipaa empatiaa” iltasanomat 09:15 13.01

Flinkkilä & Tastula on uusi keskusteluohjelma alan pitkän linjan ammattilaisilta.


Maarit Tastula palaa tänään ruutuun - Anne Flinkkilä seuraa perässä ensi viikolla iltalehti 08:02 13.01

Sekä Maarit Tastulaa että Anne Flinkkilää on kaivattu takaisin televisioon. "Nyt tämä matka on päätöksessä, mutta uudet matkat odottavat meitä kaikkia." Näin lausui Anne Flinkkilä jäähyväissanoikseen, kun hänen luotsaamansa Inhimillinen tekijä päättyi viime keväänä.


Sairauskohtaus teatterissa Tampereella - ambulanssi ajoi näyttämölle lavasteovista iltalehti 17:45 11.01

Tiedotustilaisuus oli juuri alkanut, kun paikalla ollut mieshenkilö sai vakavan sairauskohtauksen. Tampereen Työväen Teatterissa järjestetty tiedotustilaisuus keskeytyi, kun paikalla ollut mieshenkilö pyörtyi ja sai vakavan sairauskohtauksen. Teatterin johtaja Maarit Pyökärin mukaan lavalla ollut ohjaaja havaitsi tilanteen välittömästi. Vahtimestari ja osa näyttelijöistä aloittivat heti elvytyksen ensimmäisen penkkirivin ja näyttämön välissä, aivan kohtauksen saaneen henkilön vieressä ensimmäisellä penkkirivillä istunut Iltalehden toimittaja Juha Veli Jokinen kertoo.


Ritz-Carlton vie risteilyalukset uudelle tasolle – luksus määritellään uudelleen stara 09:00 09.01

Maailman suurimmat luksusristeilijät on jo vuosien ajan rakennettu Suomessa, ja


Kotietsinnän avulla saatu materiaali pysyy yhä sinetöitynä – HS:n tietovuotojutun tutkinta voi kestää kuukausia MTV 11:17 08.01

Helsingin Sanomien tiedustelulakiuutista koskevassa jutussa poliisi on määritellyt "vajaa kymmenen" kuulusteltavaa.


Alonsolla päänvaivaa Daytonassa: "Vauhtia löydettävä lisää" MTV 09:32 08.01

Fernando Alonson edustama United Autosports -tiimi oli kaukana kärjen vauhdista Daytonan 24 tunnin ajon varikkojärjestyksen määritelleissä aika-ajoissa Floridassa.


”Kaikessa hiljaisuudessa” valmisteltu työnhakumalli tulossa - vähintään yhtä työpaikkaa haettava joka viikko iltalehti 06:59 08.01

Työttömyysetuuden saaminen edellyttäisi, että työnhakija hakee työttömänä ollessaan keskimäärin vähintään yhtä työpaikkaa viikossa, hallituksen esitysluonnoksessa määritellään. Hallituksen päättämä työttömyysturvan aktiivimalli on herättänyt valtavan kohun ja vastustuksen. Tiivistettynä aktiivimallissa on kyse siitä, että työttömyysetuutta alennetaan 4,65 prosenttia 65 maksupäivän ajan, jos työtön ei kykene näyttämään aktiivisuuttaan työn tekemisellä, yritystoiminnalla tai aktivointitoimenpiteisiin osallistumalla. Ammattiyhdistysliike valmistautuu erilaisiin toimenpiteisiin aktiivimallin vastustamiseksi. SAK:n puheenjohtajan Jarkko Elorannan mukaan mukaan hallitus sopi osana kilpailukykysopimusta työmarkkinajärjestöjen kanssa, ettei työttömyysturvaan tehdä uusia heikennyksiä.


Uutiset