Magnus, 73, tuskastui Ruotsissa jonoihin ja hutilointiin - Elinaikaa oli ehkä vain 7 kuukautta, kun hän tuli Suomeen hoitoon iltalehti 07:17 21.04

Göteborgilainen Magnus Kruse on yksi Suomessa hoidetuista sadoista ruotsalaispotilaista. Toisen lääkärin mielipiteen kuuleminen Suomessa pelasti todennäköisesti hänen henkensä. Ensimmäisen kerran Magnus Krusella, 73, diagnosoitiin ärhäkkä eturauhassyöpä vuonna 2015, jolloin häntä hoidettiin göteborgilaisessa Sahlgrenskan yliopistosairaalassa. Kokeiden otto sekä tulosten odottaminen saivat huolissaan olevan miehen tuskan partaalle. - Ensin odotit lääkäriaikaa, sitten koepalan ottoa, tuloksia sekä lääkärin takaisinsoittoa. Jouduin odottamaan tietoa asioista jopa kuukausia, Kruse kertoo.


Liikuttava hetki: F1-tähti riensi lohduttamaan pahasti mokanneita mekaanikkoja iltalehti 10:31 26.03

Romain Grosjean ei kantanut kaunaa keskeytyksestään. Haas-kuski näytti, että inhimillisyys on formula ykkösissäkin pelkkää tulosta tärkeämpi. Jenkkitalli oli ajamassa historiallisen hyvään pistepottiin, koska sen molemmat autot olivat viiden parhaan joukossa ennen varikkopysähdyksiä. Mutta sen jälkeen maailma tippui niskaan. Ensin Kevin Magnussen kävi vaihtamassa renkaat - ja keskeytti parin sadan metrin ajon jälkeen. Seuraavana vuorossa oli Romain Grosjean - ja hän kärsi saman kohtalon.


Herolalta jälleen mahtava hiihto - Watabe voitti kauden päätöskisan iltalehti 15:36 25.03

Akito Watabe voitti yhdistetyn kauden päätöskisan Saksan Schonachissa. 15 kilometrin kisassa toiseksi tuli Norjan Jarl Magnus Riiber, joka hävisi japanilaiselle 5,1 sekuntia. Kärkikaksikko oli sama myös eilisessä 10 kilometrin kisassa. Tänään kolmas oli Saksan Fabian Riessle (+48,1). Paras suomalainen oli tänään Eero Hirvonen, joka tuli maaliin seitsemäntenä. Hirvonen lähti myös ladulle seitsemäntenä.


Eero Hirvonen suli toisella kierroksella – norjalaiselta hirmuhyppy, miten ihmeessä pysyi pystyssä? MTV 12:49 25.03

Eero Hirvonen lähtee yhdistetyn maailmancupin päätöskilpailun latuosuudelle parhaana suomalaisena seitsemäntenä. Mäkiosuuden ykkönen oli Norjan Jarl Magnus Riiber, joka leiskautti 107 metrin hirmuhypyn.


Belgialaistuomioistuin Abdeslam ilmoitti koventavansa seksuaalirikollisten mestaruudesta oleva mielisairasosastosta oikeanlaista henkilöbrändiä palomies pelasti jäälautalla Ruotsin kiekkomestareilta tyly säteilylukemia Venäjällä sulaminen Suomi pelaa jääkiekon surmasta ladattiin nettiin toiminnasta -

Uutiset