CNN: Pikkulapsen pelastanut "Hämähäkkimies" aloitti Pariisin palolaitoksella iltasanomat 12:22 02.07

”Hämähäkkimies” sai aloitti uudessa työssään.


Pikkulapsen pelastanut "Hämähäkkimies" sai työpaikan pelastuslaitoksella – siirtolaismiehelle kansalaisuus urotyön ansiosta MTV 05:45 02.07

Parvekkeelta roikkuneen lapsen Pariisissa pelastanut siirtolaismies Mamoudou Gassama on viettänyt ensimmäisen työpäivänsä uudessa työssään Pariisin palolaitoksella, kirjoittaa CNN.


CNN: Pikkulapsen pelastanut ”Hämähäkkimies” aloitti Pariisin palolaitoksella iltasanomat 02:00 02.07

Mamoudou Gassama on yksi 24 alokkaasta.


SAK:n Elorantakin osallistui keskustan puoluekokoukseen – paljasti oman toiveensa seuraavasta hallituspohjasta MTV 17:52 08.06

Keskustan puoluekokouksessa Sotkamossa nähdään paikalla muitakin kuin keskustalaisia yhteiskuntavaikuttajia: muiden muassa SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta samoin kuin STTK:n Antti Palola.


Aurassa maasto roihusi kahdella alueella – hurja kuva metsästä näyttää tulipalon tuhovoiman MTV 23:03 04.06

Varsinais-Suomen alueella on roihunnut ainakin kaksi maastopaloa, jotka ovat työllistäneet alueen palolaitoksia. Aurassa Mieloisentiellä on ollut pelastuslaitoksen mukaan metsäpalo kahdella eri alueella.


STTK:n Palola hajautetuista palkkaneuvotteluista: "Keskitetympi kuin tupo" MTV 16:52 17.05

Yhdeksän kuukautta sitten alkaneet liitokohtaiset palkkaneuvottelut valmistuivat käytännössä viime yönä, kun sähköasentajat hyväksyivät palkkasopimuksensa.


Nyan: Historiallinen hotelli Ahvenanmaalla paloi maan tasalle - katso kuvat iltalehti 15:51 13.05

Nya Ålandin mukaan palon syttymissyy ei ole selvillä. Historiallinen Godby-hotelli Ahvenanmaalla on tuhoutunut täysin tulipalossa. Asiasta uutisoi muun muassa Ahvenanmaan ruotsinkielinen paikallislehti Lehden mukaan palolaitos sai tiedon tulipalosta puoli viiden aikaan sunnuntaina aamuyöstä. Talossa oli syttymishetkellä ihmisiä sisällä, mutta lehtitietojen mukaan kukaan ei ole kuollut tai loukkaantunut vakavasti.


Tässä ovat Leijonien kokoonpanot Kanada-otteluun: Eeli Tolvanen heitetään heti kovaan paikkaan! iltalehti 13:13 12.05

Leijonat istuttaa Eeli Tolvasen kolmosketjuun Sakari Mannisen ja Pekka Jormakan rinnalle. NHL-vahvike Tolvanen saapuu Tanskaan tänään ja täydentää Leijonien miehistön kenttäpelaajien osalta. Tolvasen tulon myötä Olli Palola putoaa 13. hyökkääjäksi. Tanska-pelissä kolmosessa nähty Antti Suomela on kokonaan poissa kokoonpanosta. Maalilla aloittaa Harri Säteri. Leijonat ja Tanska iskevät yhteen kello 21.15 Suomen aikaa. Leijonat tänään


Suomen kokoonpano lähes valmis - näillä kentällisillä Leijonat harjoitteli iltalehti 16:57 11.05

Suomi kohtaa MM-kisoissa huomenna Kanadan. Leijonien perjantain harjoitusten perusteella hyökkäysketjuihin ei ole tulossa suuria muutoksia. Ainoastaan kolmosketju on vielä hieman auki, sillä siinä kiersi neljä miestä: Antti Suomela, Pekka Jormakka, Olli Palola ja Sakari Manninen. Leijonien pakkipäässä tapahtuu myös pieni muutos, kun Niko Mikkolan passi leimattiin. Aiemmin seitsemällä puolustajalla pelannut Suomi pelannee huomenna kahdeksalla pakilla. Mikkola treenasi tänään Juuso Riikolan parina.


"Missä meidän kolmosviisikko on?" – Pekka Jormakan asema Leijonissa puhuttaa MTV 19:23 09.05

Leijonat sorvasi kokoonpanoonsa tämän illan Tanska-peliin kaksi muutosta, kun Ville Husso hyppää Harri Säterin tilalle maaliin ja Olli Palola nousee kolmosketjuun Pekka Jormakan paikalle. C Moren asiantuntija Pasi Nurminen kokee, ettei 13. hyökkääjäksi siirretty Jormakka ole löytänyt vielä luontevaa paikkaa Suomen nipussa.


Palola nousee Jormakan paikalle – Husso maalissa Tanska-ottelussa MTV 14:03 09.05

Leijonat kohtaa isäntämaa Tanskan jääkiekon MM-kisojen B-lohkon ottelussa keskiviikkona.


Leijonien uudelle nimelle ei lupauksia peliajasta - "Jos ei jollain tennari liiku" MTV 16:13 08.05

Olli Palola vetää tänään pelipaidan päälleen ensi kertaa MM-kisojen aikana. Palola on 13. hyökkääjä Norja-ottelussa.


Donskoin MM-kieltäytyminen tiesi ilouutista Jokerien tykille: ”Hymy tuli huulille” iltalehti 14:07 08.05

Olli Palola aloittaa Norjaa vastaa kolmantenatoista hyökkääjänä. Kun Joonas Donskoi kieltäytyi MM-kisakeikasta terveysongelman takia, Suomi leimasi Jokerien tykin Olli Palolan kisapassin. - Kun tulin hallille, sain tiedon asiasta. Hymy tuli huulille, Palola kertoo.


Marjamäki ei lupaa Palolalle vielä roolia ? varoittaa Norjan huippuveljeksistä jatkoaika.com 13:36 08.05

Leijonien päävalmentaja Lauri Marjamäki valmisteli joukkojaan miesten MM-kisojen kolmanteen alkulohko-otteluun Norjaa vastaan aamujäillä. Kaksi murskavoittoa ottanut suomalaisryhmä saa vastaansa tähänastisista joukkueista kyvykkäimmän. Voittokulkua helpottamaan valmennusjohto kaivoi naftaliinista lisää hyökkääjiä.


Tässä ovat Leijonien kentälliset Norja-peliin - Säteri maaliin, Palolan passi leimattiin iltalehti 13:03 08.05

Hyökkääjä Olli Palolan kisapassi leimattiin tiistaina. Palola on Leijonien 13. hyökkääjä illan Norja-ottelussa. Näin ollen Suomella on vielä mahdollisuus leimata yksi maalivahti ja kaksi kenttäpelaajaa. Suomen MM-turnauksen kolmanteen otteluun maalille luistelee jälleen Harri Säteri.


Säteri palaa maalille – Olli Palola Leijonien kokoonpanoon MTV 12:55 08.05

Harri Säteri aloittaa Leijonien maalilla tiistain Norja-ottelussa.


Vahvistus: Leijona-hyökkääjä Olli Palola Kiinaan MTV 15:16 07.05

Leijonien MM-kisajoukkueessa pelaava Olli Palola siirtyy ensi kaudeksi KHL:n kiinalaisseura Kunlun Red Starin riveihin.


Neljä Leijonien pelaajaa joutuu yhä odottelemaan tietoa pelipaikkansa kohtalosta iltalehti 12:54 05.05

Eero Kilpeläisen, Niko Mikkolan, Olli Palolan ja Mika Niemen kisapasseja ei ole leimattu. Kvartetti harjoitteli jäällä lauantaina Tanskassa. Myös viisi muuta pelaajaa hikoili areenalla. Neljä Leijonien pelaajaa joutuu yhä odottelemaan tietoa pelipaikkansa kohtalosta. Maalivahti Eero Kilpeläisen, puolustaja Niko Mikkolan, laitahyökkääjä Olli Palolan ja sentteri Mika Niemen kisapasseja ei ole vielä leimattu.


Palava kerrostalo romahti Sao Paulossa: 44 ihmistä kateissa iltalehti 17:04 02.05

Brasilian viranomaisten kuva tiistaisen suurpalon seurauksista on tarkentunut. Talo sortui täysin yllättäen. Sao Paulon palolaitoksen mukaan 44 ihmistä on yhä kateissa tornitalon palon ja sitä seuranneen romahduksen jäljiltä. Kaupungissa syttyi tiistain vastaisena yönä nopeasti massiiviseksi levinnyt tulipalo 24-kerroksisessa hylätyssä talossa, jossa asui satoja kodittomia. Vain puolitoista tuntia palon alusta koko talo sortui.


hän voitti vaalit” järjenvastainen” kätteli paitamyynnin – puolet pärjään huipputapaamisessa...” seuraava kisaisäntä vaihtuu uimaan ja hukkui – edellisillä –informoi

Uutiset