Kylie Jenner upeassa leopardiasussa – tiimalasivartalo hakee vertaistaan stara 20:00 29.07

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner on luonut itselleen jo todella


Ammattiliitot Pro ja Pardia yhdistyvät – uusi liitto yhdistää yksityisen ja julkisen sektorin iltasanomat 15:53 12.06

Ammattiliitto Pro ja palkansaajajärjestö Pardia yhdistyvät.


Kuin painajaisesta - gepardit jahtasivat autosta noussutta perhettä hollantilaisessa safaripuistossa iltalehti 04:52 12.05

Tilanteesta kuvattu hurja video leviää sosiaalisen median kanavissa. Beekse Bergen Safari-eläinpuistossa Hollannissa lähellä Tilburgia sattui maanantaina vaarallinen tilanne, kun lapsiperhe päätti nousta ajoneuvostaan keskellä gepardialuetta. Kyseinen eläinpuisto ei ole tavanomainen eläintarha, missä eläimet ovat häkeissä tai vastaavissa, vaan eläimet kulkevat alueillaan vapaina ja ihmiset voivat ihailla niitä autojen suojista.


Leopardi sieppasi ja söi pojan, 3, kansallispuistossa Ugandassa - petoa jahdataan iltalehti 12:45 07.05

Lapsi oli lastenhoitajan kanssa työntekijöiden aitaamattomassa majoituspaikassa Ugandan viranomaiset jahtasivat maanantaina leopardia, joka sieppasi ja söi kolmivuotiaan pikkupojan perjantaina illalla kansallispuistossa Ugandassa. Pojan äiti oli töissä kansallispuistossa. Poika oli lastenhoitajan hoidossa työntekijöiden aitaamattomassa majoituspaikassa kansallispuistossa, kun leopardi vei pojan.


LM: Ammattiliitot Pro ja Pardia saattavat yhdistyä – neuvottelut yhteistyön tiivistämisestä meneillään MTV 19:13 24.04

Ammattiliitto Pro ja palkansaajajärjestö Pardia selvittävät liittojen välisen yhteistyön tiivistämistä, kertoo Lännen Media.


Video: Kaksi gepardia tunkeutui amerikkalaismiehen autoon safarilla Tansaniassa - ”elämäni pelottavin hetki” iltalehti 16:46 29.03

Opas sanoi, ettei eläintä saa missään tapauksessa katsoa silmiin. Tältä gepardien ja miesten kohtaaminen näytti. Britton Hayesin ja hänen sukulaismiehensä safari Tansaniassa sai odottamattoman käänteen, kun uteliaat gepardit pomppasivat kaksikon Land Cruiseriin. Miehet olivat safarilla Serengetin kansallispuistossa, kun eläimet tunkeutuivat täysin yllättäen autoon. Yksi eläin tuli takapenkille, toinen konepellille.


Yliopistoväeltä lakkovaroitus – työtaistelu uhkaa, jos sopua ei saada maaliskuussa MTV 12:52 20.02

Palkansaajia edustavat järjestöt Pardia, JHL ja Juko antoivat tänään uuden, yliopistosektoria koskevan lakkovaroituksen.


3lla onnettomuus – koiranpentu kiinnitti Valtteri Kujakolli-ravintolassa – se Niklas löysi kylpyammeen valmistautuva Tyson Weekend-festivaali on työllistänyt – luottomies ”Sehän syö

Uutiset