Viihdelehti Stara.fi stara 15:00 19.01

Yhdysvaltojen Tyynen valtameren osavaltio Havaiji on yksi Pohjois-Korean ohjusiskujen vaaravyöhykkeellä


Venäjä kiistää rikkovansa Pohjois-Korean vastaisia pakotteita MTV 10:55 18.01

Venäjä kiistää presidentti Donald Trumpin syytökset siitä, että maa rikkoisi YK:n Pohjois-Korealle määräämiä kansainvälisiä pakotteita.


Trump syytti jälleen Venäjää huonosta yhteistyöstä Pohjois-Korean suhteen MTV 08:36 18.01

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump syyttää Venäjää Pohjois-Korean vastaisten pakotteiden heikentämisestä.


Trump Reutersille: Venäjä auttaa Pohjois-Koreaa kiertämään sanktioita iltalehti 00:33 18.01

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump kertoo uutistoimisto Reutersille antamassaan haastattelussa, että Pohjois-Korea edistyy koko ajan Yhdysvaltoihin yltävän pitkän matkan ohjuksen kehitystyössä. Trump kertoi keskiviikkona antamansa 53-minuuttisen haastattelun aikana, että Venäjä auttaa Pohjois-Koreaa kiertämään sille asetettuja kansainvälisiä sanktioita. - Venäjä ei auta meitä lainkaan Pohjois-Korean kanssa, sanoi Trump.


Trump Reutersille: Tilanne Pohjois-Korean kanssa on kuin kovaa pokeripeliä iltasanomat 23:03 17.01

Yhdysvaltain presidentti moitti Venäjää siitä, että maa auttaa ydinaseilla uhittelevaa Pohjois-Koreaa kiertämään sille asetettuja pakotteita.


Virheellisen ohjushälytyksen syy selvisi Japanissa – tarkoitus oli uutisoida kirjallisuuspalkinnosta MTV 13:27 17.01

Japanin yleisradio on pyytänyt anteeksi eilistä väärää hälytystä Pohjois-Korean ohjuksesta.


Yhdysvaltain ulkoministeri: Pohjois-Korean pakotteita jatkettava – Näin maa saadaan lopulta neuvottelupöytään MTV 19:55 16.01

Yhdysvaltain ulkoministeri Rex Tillersoin mukaan Pohjois-Korean painostusta on jatkettava, jotta maa luopuisi ydinohjelmastaan.


Yhdysvaltain ulkoministeri Tillerson: Pohjois-Korean pakotteita jatkettava – Näin maa saadaan lopulta neuvottelupöytään MTV 19:55 16.01

Yhdysvaltain ulkoministeri Rex Tillersoin mukaan Pohjois-Korean painostusta on jatkettava, jotta maa luopuisi ydinohjelmastaan.


20 maan ulkoministerit pohtivat Pohjois-Korea-pakotteita – Suomi, Venäjä ja Kiina ulkopuolella MTV 12:07 16.01

Vancouverissa Kanadassa järjestettävässä, ulkoministerien huippukokouksessa on tarkoitus keskustella Pohjois-Korean pakotteiden paremmasta toimeenpanosta.


Ex-koripalloilija Dennis Rodman pidätettiin rattijuopumuksesta - vietti yön putkassa iltalehti 15:46 15.01

Rattijuopumuksesta pidätetyllä ex-koripalloilija Dennis Rodmanilla on ”rankkoja henkilökohtaisia ongelmia”. Videolla Dennis Rodman kertoo suhteestaan Pohjois-Korean johtajaan. Ex-koripalloilija Dennis Rodman pidätettiin rattijuopumuksesta lauantai-iltana Newport Beachilla Kalifornissa.


Koulukaverit muistelevat Kim Jong-unin lapsuutta Sveitsissä - pelasi koripalloa ja leikki legoilla iltalehti 10:14 15.01

Pojalla oli hyvä huumorintaju, mutta kiivas luonne. Pohjois-Korean tuleva diktaattori Kim Jong-un kävi koulua Bernin lähellä Sveitsissä vuosina 1998-2000. Koulukaverit kutsuivat häntä nimellä Pak Un, ja hänen uskottiin olevan Pohjois-Korean lähetystössä työskentelevän henkilön lapsi.


Pohjois-Korean diktaattorin kaveri Dennis Rodman kärähti ratista iltalehti 03:19 15.01

Koripallolegenda Dennis Rodman sai tuomion myös ajamista ilman kelvollista ajokorttia, kertoo ABC News. Entinen NBA-tähti Dennis Rodman, 56, tuomittiin sunnuntaina Yhdysvalloissa autolla ajamisesta alkoholin vaikutuksen alaisena. Rodman tuomittiin myös ajamisesta Kaliforniassa ilman pätevää ajokorttia. Asiasta uutisoi muun muassa ABC News. Yhdysvaltaismedian mukaan Rodman kärähti ratista joulukuussa ja ajoi autoaan teksasilaisella ajokortilla. Entisen NBA-tähden ei tarvinnut olla henkilökohtaisesti läsnä oikeudessa. Rodmania edusti hänen asianajajansa Paul Meyer.


Tällainen oli Kim Jong-unin salattu elämä Alpeilla – luokkakaveri: ”Jos sinulla on koskaan aikaa, ota minuun yhteyttä” iltasanomat 02:14 15.01

The Daily Beast jututti Pohjois-Korean johtajan entisiä luokkatovereita.


Koreat eivät neuvotelleet kahteen vuoteen, nyt jo kaksi tapaamista sovittuna samalle viikolle: Asialistalla myös suomalaisille tuttu laji MTV 18:53 14.01

Etelä- ja Pohjois-Korea tapaavat huomenna Pohjois-Korean puolella maiden välisellä rajavyöhykkeellä. Asialistalla on pohjoiskorealaisen artistiryhmän lähettäminen Pjongchangin talviolympialaisiin.


Putin ylistää Pohjois-Korean Kimin voittaneen erän Trumpia vastaan: ”Täydellisen pätevä ja kypsä poliitikko” iltalehti 06:57 12.01

Venäjän presidentti Vladimir Putin ylistää Pohjois-Korean Kim Jong-unia. Putin kuvaili torstaina Kimiä "kypsäksi poliitikoksi", joskin hän myös neuvoi tätä purkamaan Pohjois-Korean ydinohjelman synnyttämiä kansainvälisiä jännitteitä. Pohjois-Korean jatkaessa ydin- ja ohjuskokeiden tekemistä Kim, 34, ja Donald Trump ovat pilkanneet toisiaan ja uhanneet vuoron perään toisiaan sodalla.


Putin ylistää Pohjois-Korean Kimin voittaneen erän Trumpia vastaan: ”Täydellisen pätevä ja jypsä poliitikko” iltalehti 06:57 12.01

Venäjän presidentti Vladimir Putin ylistää Pohjois-Korean Kim Jong-unia. Putin kuvaili torstaina Kimiä "kypsäksi poliitikoksi", joskin hän myös neuvoi tätä purkamaan Pohjois-Korean ydinohjelman synnyttämiä kansainvälisiä jännitteitä. Pohjois-Korean jatkaessa ydin- ja ohjuskokeiden tekemistä Kim, 34, ja Donald Trump ovat pilkanneet toisiaan ja uhanneet vuoron perään toisiaan sodalla.


Trump olisi valmis neuvotteluihin Pohjois-Korean kanssa - ottaa itselleen kunnian tilanteen lauhtumisesta iltalehti 17:48 11.01

Etelä-Korean presidentti ilmaisi valmiutensa istua neuvottelupöydän ääreen Kim Jong-unin kanssa. Presidentti Donald Trump on avoin sille, että Yhdysvallat kävisi neuvotteluja Pohjois-Korean johdon kanssa, kertoo uutistoimisto AFP. Valkoinen talo ilmoitti asiasta keskiviikkona sen jälkeen, kun Etelä-Korean presidentti Moon Jae-in oli ilmaissut valmiutensa istua neuvottelupöydän ääreen Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin kanssa.


Saapuvatko Pohjois-Korean luistelijat olympialaisiin poikkeuksellista reittiä? Ei ole tapahtunut 65 vuoteen – symbolinen merkitys olisi suuri iltasanomat 12:42 11.01

Vuoden 1953 jälkeen pohjoiskorealaiset urheilijat ovat kulkeneet kisamatkoille Etelä-Koreaan joko laivalla tai lentäen Pekingin kautta.


Etelä-Korea: Trump valmis neuvotteluihin Pohjois-Korean kanssa MTV 18:55 10.01

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on valmis aloittamaan neuvottelut Pohjois-Korean kanssa, kertoo Etelä-Korean presidentinkanslia.


Uutiset