Reijo Ruokasen kolumni: Tyhmä leikkii hurskasta ja saa syövän iltasanomat 08:08 14.06

Papillooma- eli HPV-virus on pirullinen. Tartunnan saaneista valtaosa selviää ilman oireita, mutta osa meistä saa sen seurauksena syövän.


Kirjailija Reijo Mäki laukoo suorat sanat nykykulttuurista: ”Voisi yrittää suhtautua vähemmän ryppyotsaisesti” iltasanomat 13:23 09.06

Reijo Mäki uskoo, että uusin Vares-dekkari tulee herättämään suurta tuohtumusta. –?Ihan väärän taustan omaava kirjailija tuo esille asioita, joita hänellä ei ole lupa käsitellä.


Reijo Ruokasen kolumni: STM:n tupakka­työryhmän neljän miljardin iltasatu iltasanomat 08:08 07.06

Tupakoinnin haitat ovat niin tunnetut, ettei niiden tueksi kannata esittää jonninjoutavia.


Reijo Ruokasen kolumni: Jumalauta, täällä rikotaan perustuslakia iltasanomat 08:08 31.05

Mitä saa kymmenellä eurolla? Rehtorin ja opettajan rikkomaan perustuslakia.


Elämysmatkalla ollut eläkeläinen äimistyi sakoistaan suurkisassa – ”En osaa sanaakaan ruotsia, piti selvittää muilta” iltasanomat 19:12 28.05

Vaikka sotkamolaisen Reijo Heiskasen kilpailureissu toi monia ylimääräisiä menoja, hän on heti valmiina uuteen seikkailuun.


Vares-kirjailija Reijo Mäki vaimonsa kanssa ravintolan avajaisissa - paljastaa pitkän liittonsa salaisuuden iltalehti 15:41 25.05

Turkulaiskirjailija on ollut yhdessä vaimonsa kanssa vuodesta 1984 saakka. Kirjailija Reijo Mäki julkaisi keväällä 39. kaunokirjallisen teoksensa, joka on samalla 29. Vares-kirja. - Idea kirjasta oli peräisin jo viime vuosikymmeneltä, Mäki kertoi Iltalehdelle Pincho Nation -ravintolan avajaisissa Turussa.


Sotkamon pikajuna Pikkukahveli ensi kertaa ulkomaille: ”Elämys edellä, mutta menestystoiveitakin on” iltasanomat 19:09 24.05

Pikkukahveli vie sotkamolaisen Reijo Heiskasen harvinaiselle ulkomaan matkalle.


Reijo Ruokasen kolumni: Onko nurkassa mukavaa, ministeri Lintilä? iltasanomat 08:08 24.05

Nyt tarvitaan erinomainen toimitusjohtaja, joka ei halua markkina-arvonsa mukaista palkkaa ja osaa olla nöyrä poliitikoille. Sellaista etsii omistajaohjauksesta vastaava ministeri Mika Lintilä (kesk.), joka onnistui karkottamaan Finnarista Pekka Vauramon.


Luhtitalon palosta miljoonaluokan omaisuusvahingot Jyväskylässä iltalehti 12:26 23.05

Keski-Suomen pelastuslaitos sai hälytyksen luhtikerrostalon tulipalosta noin kello kolmen aikaan viime yönä. Keski-Suomen pelastuslaitos sai hälytyksen luhtikerrostalon tulipalosta noin kello kolmen aikaan viime yönä. - Liekit näkyivät talon päädystä kun saavuimme paikalle. Kaksi asuntoa oli tulessa ja ne tuhoutuivat kokonaan, kertoo päivystävä palomestari Reijo Oikari Keski-Suomen pelastuslaitokselta.


OP laski hieman talousennustettaan - uskoo silti työllisyysasteen nousevan yli 72 %:n iltalehti 12:40 22.05

OP on alentanut Suomen taloutta koskevaa ennustettaan. OP ennustaa nyt Suomen bkt:n kasvavan 2,8 prosenttia tänä vuonna. Vuoden vaihteessa se odotti 3,3 prosentin kasvua. - Suomen talous ei talvella yltänyt aivan niin hyvään vauhtiin kuin ennakkotietojen ja luottamusindikaattorien valossa vaikutti. Noususuhdanne on silti voimissaan, ja talouskasvu jatkuu vaihtelevalla mutta hyvällä tempolla tulevan vuoden aikana, OP:n pääekonomisti Reijo Heiskanen sanoo pankin tiedotteessa. Talouskasvu alkaa OP:n mukaan ensi vuoden loppua kohti mentäessä vähitellen vaimeta kapasiteettirajoitteiden kuin kysynnän kasvun hidastumisenkin vuoksi. OP:n ennuste vuodelle 2019 on 2,3 prosenttia.


Reijo Ruokasen kolumni: Patamustan porvarin idea kelpaa vain demareille iltasanomat 08:08 17.05

Björn Wahlroos on niin oikeistolainen, että hänen ideansa kelpaavat parhaiten SDP:lle.


Hurja takaa-ajo Joensuussa - kuski kaahasi varastetulla autolla pientareiden kautta, rengas lähti vanteelta iltalehti 18:51 13.05

Pakenevasta autosta irtosi kaahauksen aikana eturegas vanteelta. Poliisi kertoo ottaneensa kiinni kuljettajan, joka ajoi varastetuksi ilmoitettua henkilöautoa 6-tiellä Reijolan kohdalla. Kuljettaja ei noudattanut poliisin antamaa pysähtymismerkkiä vaan kaasutti pakoon.


Hurja takaa-ajo Joensuussa: 120 km/h pakoon ilman eturengasta iltasanomat 18:33 13.05

Poliisi huomasi varastetun auton Reijolassa. Siitä alkoi melkoinen pakomatka.


Nadal Broline ravasi lipun Elitloppetiin iltasanomat 21:05 12.05

Reijo Liljendahlin valmentama ruuna oli suoraan talvitauoltakin paras Åbyn maililla.


Reijo Ruokasen kolumni: Mitä väliä faktoilla, kun on rikkinäinen kello iltasanomat 08:08 10.05

Mitä pitäisi ajatella viranomaisesta, joka antaa tarkoitushakuisia lausuntoja eikä korjaa niitä, vaikka faktat osoittavat ihan muuta?


Reijo Ruokasen kolumni: Poliitikkojen palkkoja pitää korottaa iltasanomat 08:08 03.05

Vain hölmö haluaa antaa tärkeimmät asiat hoitoon heille, joille ei haluaisi maksaa työstä kunnon korvausta. Kansanedustajien palkkioita korotettiin 1.5. alkaen 1,6 prosenttia. Samanlainen korotus on luvassa 1.1.2019. Korotuksesta nousi meteli, tietysti nousi.


Raisiossa tehty törkeä ilkivallanteko johti 50 000 euron tuhoihin: poliisi tutkii asiaa - ”Juuri laitoimme valotolppaa uusiksi” iltalehti 06:39 27.04

Raision Kerttulan liikuntakeskuksen korjaustyöt ovat pääosin tehty. Viime viikolla Kerttulan tekonurmikentän laitamilla sijaitseva kioskirakennus oli tuhottu ja viereen pysäköity traktori poltettu. Traktori oli varastettu noin 100 metrin päässä sijaitsevalta huoltorakennuksen hallista, joka oli lukittuna. Raision liikunta- ja nuorisotoimenjohtaja Reijo Hakorinta kertoo Iltalehdelle puhelimitse, että asia on poliisilla tutkinnassa.


Reijo Ruokasen kolumni: Suurlähettiläs ja hyödylliset hupsut iltasanomat 08:08 26.04

Bruce Oreck on hieno mies. VR:n johto on kiero. Pidetään se nyt mielessä.


"EU:n uusi tietosuoja-asetus ei estä uusia skandaaleja" – Sosiaalisen median jättien suitsiminen vasta alussa MTV 03:00 23.04

EU:n uusi tietosuoja-asetus ei riitä estämään Facebookin käyttäjätietoskandaalin kaltaisia väärinkäytöksiä, arvioi tietosuojavaltuutettu Reijo Aarnio. Asetusta ryhdytään soveltamaan kuukauden päästä.


9.30 Kultaranta-keskusteluista että nyt on Kultarannasta klo lähetys klo 9.30 Oululaistutkimus sinä iltana satoi” – viisi siirtolaista – ”Onneksi

Uutiset