Kylmäverinen Josveis vakuutti varmoin ottein Seinäjoella, Elian Web oivassa vireessä Ruotsissa

yle 21:12 19.10

Josveis näytti vahvuutensa Kavioliigan osalähdössä Seinäjoella.


Elian Web ravasi arvokkaan kakkossijan Ruotsissa

yle 21:12 19.10

Elian Web oli kelpo vireessä Ruotsin Borlängessä.


Uutuuskirja: Matti Nykäsen perheellä vaiettu salaisuus, velipuoli Jorma istui Ruotsissa vankilassa – ”Uupui lopulta kovaan elämään”

iltalehti 15:24 17.10

Suositun kirjasarjan tuoreimmassa osassa kerrotaan Matti Nykäsen perheen vaietusta salaisuudesta. Arto Terosen ja Jouko Vuolteen suositusta Kiveen hakatut -kirjasarjasta on ilmestynyt juuri uusin, seitsemäs osa. Teronen ja Vuolle käyvät kirjasarjassa läpi edesmenneiden urheilusankareiden ja urheilun taustavaikuttajien elämää. Tuoreen osan nimi on Urheilun unelmia ja urotekoja, ja sen kannessa komeilee helmikuussa pois nukkunut mäkihyppylegenda Matti Nykänen.


Uutuuskirja kertoo Matti Nykäsen salatusta isoveljestä – Jorma istui vankilassa Ruotsissa

iltasanomat 14:34 17.10

Matti Nykäsen elämänhallintansa menettäneestä isoveljestä ei perheessä juuri puhuttu.


Ruotsissakin hehkutetaan Huuhkajien huumaa – "Myrskyää kohti historiallista menestystä"

MTV 09:36 16.10

Suomalainen jalkapalloilu on ulkomailla kovemmassa kurssissa kuin koskaan ennen sitten Jari Litmasen ja Sami Hyypiän parhaiden päivien. Huomioarvon takana on ensimmäisessä jalkapallon miesten arvokisapaikassaan kiinni oleva Suomen maajoukkue, Huuhkajat.


Naapuritkin hehkuttavat Huuhkajia! Teemu Pukkia verrataan Norjassa Cristiano Ronaldoon – Ruotsissa puhutaan "unelmatilaisuudesta"

yle 09:34 16.10

Huuhkajien ja Teemu Pukin mainiot otteet ovat olleet esillä Ruotsin, Norjan ja Britannian medioissa.


Ulkomailla innostuttiin Huuhkajien voitosta – lehdet ylistivät Teemu Pukkia ja Jari Litmasta: ”Suomi rynnistää historialliseen menestykseen”

iltalehti 07:20 16.10

Ruotsissa on seurattu Huuhkajien EM-karsintataivalta tiiviisti. Suomi kaatoi tiistaina Armenian Turussa maalein 3–0. Lisää hyviä uutisia kantautui Ateenasta, kun Kreikka voitti Bosnia ja Hertsegovinan 2–1. Huuhkajien aina vain lähenevä EM-kisapaikka noteerattiin myös Ruotsissa.


Poliisille kävi nolosti Ruotsissa: Unohti aseen vessaan jalkapallo-ottelussa

iltalehti 18:39 14.10

Ruotsin poliisi tutkii erikoista tapausta. Poliisi unohti käsiaseensa wc-tiloihin Solnan Friends Arenassa pelatussa jalkapallo-ottelussa AIK-Malmö. Ottelu pelattiin viime kesäkuussa, ja stadionilla oli 19 141 katsojaa. Peli päättyi maalittomaan tasapeliin.


Suomalaishevoselta paloi valmentajan mielestä tuhti rahapotti kuumentumiseen: ”Olisi ollut muuten sijoilla 2-5”

iltasanomat 18:08 14.10

Lewis Alen kausi jatkuu Ruotsissa, mutta Ranskan huippulähtö meni uuteen puntariin.


Kruununprinsessa Victorian valtaa lisätään merkittävästi – muutoksella suuri vaikutus myös prinsessa Estellen elämään: ”Se voi käydä rankaksi”

iltasanomat 13:38 11.10

Ruotsissa ennakoidaan, että Victorian ja tulevaisuudessa myös Estellen edustustehtävät voivat käydä kuormittaviksi, kun kuninkaallisia on vähemmän.


Asiantuntija piiskaa Suomen yleisurheilua ja kehuu naapurimaita: ”Miksi Ruotsissa ja Norjassa saadaan ne timantit hiottua?”

iltasanomat 20:15 08.10

Yleisurheiluvaikuttajat pitävät Dohan MM-kisoja onnistuneina suomalaisilta.


Zlatan Ibrahimovicin patsas paljastettiin Ruotsissa – supertähti jatkoi viiltävällä tyylillään: ”Koko Rosengård suojelee sitä”

iltalehti 17:46 08.10

Zlatan Ibrahimovic haluaa, että patsas inspiroi ruotsalaisia. Ibrahimovicin patsas paljastettiin hänen synnyinkaupungissaan Malmössä Swedbank-jalkapallostadionin kupeessa. Yhdysvaltalaisseura LA Galaxya edustava Ibrahimovic jakeli ennen tilaisuutta tutun itsevarmoja kommentteja.


Harvinainen arotasku bongattiin lintutapahtumassa Liperissä

iltasanomat 20:16 07.10

Koko tapahtuman harvinaisimpia lintuhavaintoja olivat Britanniassa tavattu sirittäjäsatakieli sekä Ruotsissa ja Hollannissa nähdyt siperianlepinkäiset.


Huippuvahvistus Veikkausliigaan? Huuhkajien pitkäaikainen luottopuolustaja palaamassa Suomeen

MTV 19:26 07.10

Jalkapallomaajoukkueessa pitkään aikoinaan pelannut ja Ruotsissa yhdeksän vuotta viettänyt puolustaja Kari Arkivuo jättää seuransa Häckenin tämän kauden päätteeksi, kertoo Göteborgs-Posten. Arkivuo, 36, muuttaa Suomeen.


Ruotsin kuningas järjesteli kuningashuoneen kokoonpanoa uusiksi

yle 13:38 07.10

Ruotsissa prinssi Carl Philipin ja prinsessa Madeleinen yhteensä viisi lasta eivät enää ole kuningashuoneen virallisia jäseniä.


Ruotsin hovissa historiallinen muutos – prinsessa Madeleinen ja prinssi Carl Philipin lapsilta poistetaan kuninkaalliset oikeudet

mtv 11:51 07.10

Ruotsissa prinssi Carl Philipin ja prinsessa Madeleinen lapset eivät enää ole kuningashuoneen virallisia jäseniä eikä heitä kutsuta kuninkaallisiksi korkeuksiksi. Asiasta tiedottaa hovi.


Ruotsin kuningas järjesteli kuningashuoneen kokoonpanoa uusiksi

mtv 11:51 07.10

Ruotsissa prinssi Carl Philipin ja prinsessa Madeleinen lapset eivät enää ole kuningashuoneen virallisia jäseniä eikä heitä kutsuta kuninkaallisiksi korkeuksiksi. Asiasta tiedottaa hovi.


SvD: Laiton poikavauvojen ympärileikkausbisnes rehottaa Ruotsissa

yle 20:00 06.10

Terveydenhuollon ammattilaiset joutuvat korjailemaan vakavia komplikaatioita.


Ina Mikkolan kolumni: Nuuskan myymisen voisi laillistaa Suomessa tai kieltää Ruotsissa – tarvitsemme "valvonnan lisäämistä" radikaalimpia toimenpiteitä

yle 06:45 06.10

Nuuska ällöttää ja aiheuttaa terveyshaittoja, mutta sen myynnin laillistamista kannattaisi silti harkita. Nykytilanne kun luokittelee "kunnon suomalaisetkin" rikollisiksi, kirjoittaa Ina Mikkola.


USA:n ja Pohjois-Korean neuvottelut Ruotsissa loppuivat lyhyeen

yle 17:36 05.10

Pohjois-Korea keskeytti neuvottelut.


jakaa miljoonia euroja selkeän voiton selkeän voiton Sveitsin

Hot topics