Avicii haudataan perhepiirissä - ei isoa tilaisuutta, perhe ei halua kommentoida asiaa enempää iltalehti 17:17 22.05

28-vuotiaana kuolleen Aviciin hautajaiset tulevat olemaan pieni perhetapahtuma. Avicii oli ruotsalainen musiikkituottaja ja DJ. Aviciin eli Tim Berglingin tiedottaja Ebba Lindqvist kertoo Aviciin hautajaisten olevan pieni perhetapahtuma. Tiedotteesta käy ilmi, että hautajaisiin kutsutaan pelkästään Berglingin lähisukulaiset ja läheisimmät ystävät. Berglingin perhe sanoo tiedotteessa, ettei tule kommentoimaan asiaa sen enempää. He kiittävät saamastaan tuesta surun keskellä.


Weekend-festivaalin pääesiintyjän keikka vaarassa peruuntua - yllätti täysin festarijärjestäjän: ”Meillä on selkeä sopimus artistin kanssa” iltalehti 15:33 18.05

Weekend-festivaalin pääesiintyjä on selvityksen alla. kertoi tänään Weekend-festivaalin pääesiintyjän, rap-trio Migosin tuplabuukkauksesta. Weekend-festivaalien keikka Helsingissä on 19. elokuuta. Suomalaisille festivaalijärjestäjille tuli yllätyksenä, kun rap-ryhmä julkisti Yhdysvaltojen kiertueen ja heille oli buukattu keikka 18. elokuuta Chigagoon. Keikat ovat niin lähekkäin, että logistisesti Suomen keikalle olisi haastavaa ehtiä. Festivaalitiedottaja Tomi Lindblomin mukaan se saattaisi olla jopa mahdotonta.


Weekend-festivaalin pääesiintyjän keikka vaarassa peruuntua - yllätti täysin festarijärjestäjän : ”Meillä on selkeä sopimus artistin kanssa” iltalehti 15:33 18.05

Weekend-festivaalin pääesiintyjä on selvityksen alla. kertoi tänään Weekend-festivaalin pääesiintyjän, rap-trio Migosin tuplabuukkauksesta. Weekend-festivaalien keikka Helsingissä on 19. elokuuta. Suomalaisille festivaalijärjestäjille tuli yllätyksenä, kun rap-ryhmä julkisti Yhdysvaltojen kiertueen ja heille oli buukattu keikka 18. elokuuta Chigagoon. Keikat ovat niin lähekkäin, että logistisesti Suomen keikalle olisi haastavaa ehtiä. Festivaalitiedottaja Tomi Lindblomin mukaan se saattaisi olla jopa mahdotonta.


HIFK-legenda sai uuden ja eksoottisen KHL-pestin - myös Kiinan maajoukkue kutsuu iltalehti 14:06 16.05

Sakari Lindfors siirtyy valmentamaan Kiinan KHL-seuraan Kunlun Red Stariin sekä myös Kiinan maajoukkueeseen. Kunlun vahvisti asian Iltalehdelle. - Kyllä, Sakari tulee meille, sanoi kiinalaisseuran tiedottaja Oleg Vinokurov.


Valkoinen talo syyttää yksin Hamasia palestiinalaisten kuolemista: ”Hamas kyynisesti provosoi tällaisia vastatoimia” iltalehti 23:49 14.05

Valkoisen talon mukaan Hamas yksin kantaa vastuun Gazassa maanantaina kuolleista palestiinalaisista. Israelin armeija on ampunut kuoliaaksi jo 52 mielenosoittajaa yhteenotoissa Gazan ja Israelin rajalla. Kuolleiden joukossa on myös 14-vuotias tyttö. - Vastuu näistä traagisista kuolemista on täysin Hamasin harteilla, Valkoisen talon tiedottaja Raj Shah totesi.


Melania Trump joutui sairaalaan – toipuu leikkauksesta loppuviikon ajan iltasanomat 22:48 14.05

Tiedottajansa mukaan rouva Trump kärsii hyvälaatuisesta munuaisongelmasta, joka kuitenkin vaatii lääketieteellistä hoitoa.


Melania Trumpille tehty munuaisleikkaus - joutuu olemaan sairaalassa joitain päiviä iltalehti 22:23 14.05

Leikkaus onnistui hyvin. Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin vaimo Melania Trump on sairaalassa munuaisleikkauksen takia. Melania Trump joutuu olemaan Washingtonissa sijaitsevassa sairaalassa joitakin päiviä. Yhdysvaltalaiusmedia kertoo, että Melania Trumpin tiedottajan mukaan leikkaus onnistui hyvin.


Neste vastaa syrjintäkohuun IL:ssä: ”Missään tapauksessa mikään syrjintä ei ole liiketapaperiaatteiden, ohjeistusten tai arvojen mukaista” uusisuomi 15:36 12.05

Nesteen tiedottaja Sam Holmberg pitää valitettavana lauantaina sattunutta tapahtumaa, jossa romaniperhettä kieltäydyttiin palvelemasta huoltoasemalla.


Ruotsin poliisi sallii moskeijan rukouskutsun - Muslimiyhteisön tiedottaja vertaa kirkonkelloihin iltalehti 19:10 08.05

Växjön kaupungissa soi jatkossa perjantaisin moskeijan rukouskutsu, koska poliisi antoi moskeijalle luvan soittaa sen. Ruotsin poliisi antoi tiistaina moskeijalle luvan viikoittaiselle rukouskutsulle. Kyse on kiistanalaisesta asiasta, josta Ruotsissa on väännetty kättä jo pitkään. Poliisin myöntämä lupa on voimassa vuoden. Luvan myöntäminen on herättänyt huolta joidenkin poliitikkojen keskuudessa. He pelkäävät, että lupa pahentaa kulttuurien välisiä jännitteitä.


Kaksi kuollut junaonnettomuudessa Saksassa iltalehti 04:10 08.05

Onnettomuus tapahtui Ingoldstadtin ja Augsburgin välillä etelä-Baijerissa. Saksan rautatieverkoston kunnossapidosta ja liikenteenhallinoinista vastaavan Deutsche Bahnin mukaan lähiliikennejuna törmäsi tavarajunaan. Deutcshe Bahn ei ole kertonut tarkempia yksityiskohtia onnettomuuden kulusta. Onnettomuudessa on kuollut ainakin kaksi matkustajaa. Deutsche Bahnin tiedottaja kertoo uutistoimisto DPA:lle, että osa loukkaantuneista on loukkaantunut vakavasti.


Taidenäyttelyn edustaja: Valamon luostarissa kaupattu taide ei ylihintaista – suku halusi suojata parhaat teoksensa MTV 20:34 07.05

Valamon taidemyyntinäyttelyn tiedottaja Jussi Savolainen katsoo, ettei luostarissa ja muissa ortodoksien tiloissa kaupiteltu ja myynnissä oleva taide ole ylihintaista.


Ylihintaisen taiteen kaupittelusta syytetty: Suku halusi suojata parhaat teoksensa MTV 19:47 07.05

Valamon taidemyyntinäyttelyn tiedottaja Jussi Savolainen katsoo, ettei luostarissa ja muissa ortodoksien tiloissa kaupiteltu ja myynnissä oleva taide ole ylihintaista.


Saksalaislehti: Münchenistä Helsinkiin matkalla ollut lentokone teki yhdellä moottorilla pakkolaskun Berliiniin iltalehti 18:05 07.05

Kapteeni sammutti lennon aikana toisen moottoreista kun siinä ilmeni mahdollinen vika, Berliner Zeitung kertoo. Münchenistä Helsinkiin matkalla ollut Lufthansan Airbus 321-matkustajakone ei päässyt maanantaina Berliiniä pidemmälle. Hieman ennen kello 10 aamulla lentokone teki pakkolaskun Tegelin lentoasemalle turvallisesti mutta vain yhdellä toimivalla moottorilla, lentoaseman tiedottaja kertoo Berliner Zeitung -lehden mukaan.


USA:n suurlähetystö avaa terroritiedotteensa taustoja: ”Tämä varoitus annetaan säännöllisesti” iltalehti 14:42 07.05

Yhdysvaltain Suomen suurlähetystön tiedottaja avaa Iltalehdelle mystisen terroritiedotteen tarkoituksen. Iltalehti uutisoi viikonloppuna Yhdysvaltain Suomen suurlähetystön julkaisemasta oudosta tiedotteesta. Siinä varoitettiin Suomessa asuvia amerikkalaisia terroriuhasta. Perjantaina suurlähetystön verkkosivuilla julkaistu tiedote kuului näin:


Nyt saa riittää - Ortio maaliin! KHL-seura hankki suomalaisvahdin iltalehti 11:41 30.04

SHL:n hopeajoukkue Skellefteån suomalaisvahti Joni Ortio siirtyy ensi kaudeksi KHL:ään, Vitjaz Podolskiin. Vitjaz vahvisti Expressenin ensimmäisenä uutisoiman siirron Iltalehdelle. - Ortio tulee tänne, mutta virallisen tiedotteen annamme 1. toukokuuta, tiedottaja Gennadi Nabatov lausui.


Loimaan 90 miljoonan euron voittaja tekee joka päivä historiaa iltasanomat 07:10 29.04

Veikkauksen tiedottaja Pipsa Öhman kertoo kaksi teoriaa sille, miksi Loimaan voittaja ei ole vieläkään tiedossa.


KHL-seura näytti ovea suomalaishyökkääjälle iltalehti 18:53 28.04

Matias Myttysen KHL-seikkailu jäi yhden kauden pituiseksi. Myttysen seura, venäläinen Vitjaz Podolsk ei tarjonnut suomalaishyökkääjälle jatkoa. - Myttynen lähtee pois Vitjazista, tiedottaja Gennadi Nabatov vahvisti Iltalehdelle lauantaina.


Yhdysvaltain ex-presidentti George H.W. Bush sairaalaan vain päiviä vaimonsa hautajaisten jälkeen MTV 06:30 24.04

Yhdysvaltain entinen presidentti George H. W. Bush on joutunut sairaalaan vain päiviä vaimonsa Barbara Bushin kuoleman jälkeen, kertoo tiedottaja.


Yhdysvaltain entinen presidentti George H.W. Bush on joutunut sairaalaan iltalehti 02:19 24.04

George H.W. Bushin vaimon Barbara Bushin hautajaiset järjestettiin viime viikonvaihteessa. Yhdysvaltain entinen presidentti George H.W. Bush on toimitettu sairaalaan. Asiasta kertovat useat amerikkalaismediat. George H.W. Bush, 93, otettiin sisään houstonilaiseen sairaalaan maanantaina infektion takia. Tiedottajan mukaan hoidot vaikuttavat tepsivän ex-presidenttiin, ja tämä on toipumassa.


Aviciin muistotilaisuus toi tuhansia faneja Sergelin torille – tori täyttyi EDM-musiikista stara 20:00 23.04

Perjantaina Aviciin tiedottaja Ebba Lindqvist julkaisi tiedon siitä, että ruotsalainen


Ensireaktio juhliville ”Sellaista merkkiä korvaukset yhdistävä Lahden oikeustalolla uhkatilanne lapsen surun” on turvassa” päättäjäisiä roimasti ilmaa tehoja sisäpeliin –

Uutiset