Kalifornialaismies on vieraillut 2  000 peräkkäisenä päivänä Disneylandissa iltalehti 09:15 23.06

Yhdysvalloissa kalifornialaismies on osoittanut todellista intohimoa Disneylandia kohtaan, sillä hän on vieraillut teemapuistossa päivittäin 2  000 päivän ajan. Noin 40-vuotias Jeff Reitz saavutti merkkipaalun torstaina vierailtuaan teemapuistossa joka päivä vuoden 2012 alusta lähtien. -  Tiedämme, että hän rakastaa Disneylandia. Hän kertoi pitävänsä puiston ohjelmanumeroista ja muista vetonauloista. Hän kertoi myös pitävänsä puistossa soivasta musiikista. Luulen, että hän pitää sitä rauhoittavana, Disneylandin tiedottaja John McClintock kertoo.


Venäjä perui tapaamisen USA:n kanssa pakotteiden takia iltalehti 02:39 22.06

Venäjä on perunut tapaamisen Yhdysvaltain diplomaattien kanssa Yhdysvaltain tiistaina lisäämien pakotteiden takia. Yhdysvaltain apulaisulkoministeri Tom Shannonin oli määrä tavata Venäjän varaulkoministeri Sergei Rjabkov myöhemmin tällä viikolla Pietarissa kohentaakseen maiden diplomaattisuhteita. - Olemme pahoillamme, että Venäjä on päättänyt jättää käyttämättä mahdollisuuden keskustella kahdenvälisistä esteistä, jotka vaikeuttavat USA:n ja Venäjän suhteita, Yhdysvaltain ulkoministeriön tiedottaja Heather Nauert sanoi.


Brysselin päärautatieasemalla räjähti - terroristiepäilty ammuttu iltalehti 01:22 21.06

Belgian junaliikenne on keskeytetty Brysselin päärautatieasemalla tapahtuneen terrorihyökkäyksen takia. Räjähdys tapahtui noin iltakymmeneltä Suomen aikaa. Belgian syyttäjänviraston tiedottajan mukaan Brysselin päärautatieaseman räjähdystä pidetään terroritekona. Tiedottaja kertoi asiasta lehdistötilaisuudessa Brysselissä.


Huhut Valkoisen talon tiedottajan Sean Spicerin siirtymisestä syrjään yltyvät hs 09:23 20.06


Lähde CNN:lle: Valkoisen talon tiedottajalle Sean Spicerille harkitaan uutta tehtävää iltalehti 06:28 20.06

Valkoisen talon tiedottajalle Sean Spicerille pohditaan parhaillaan uutta roolia presidentinkansliassa, kertoo Valkoisen talon virkamies CNN:lle. Sean Spicer on ollut Donald Trumpin kauden alusta lähtien yksi Valkoisen talon näkyvimmistä persoonista ja myös kasvot Valkoisen talon epäselvälle viestintästrategialle. Spicer aloitti uransa Valkoisessa talossa kritisoimalla toimittajia siitä, miten nämä olivat raportoineet Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin virkaanastujaisten yleisömääristä.


Välikohtaus lentokentällä - Pohjois-Korea syyttää USA:ta diplomaattiensa ryöväämisestä: "Törkeä ja laiton gangsterivaltio" iltalehti 23:01 19.06

Amerikkalaisagentit takavarikoivat pohjoiskorealaisilta diplomaateilta tavaraa Kennedyn kansainvälisellä lentokentällä ennen ryhmän nousua koneeseen. Pohjoiskorealainen delegaatio oli palaamassa YK:n konferenssista New Yorkissa perjantaina, kun noin 20 Yhdysvaltain agenttia ja poliisia vei heiltä useita "mediaesineitä ja paketteja", kertoo . Yhdysvaltalaisviranomaiset eivät paljasta, mitä takavarikoidut esineet ja paketit ovat ja miksi ne takavarikoitiin. Pohjois-Korean ulkoministeriön tiedottajan mukaan diplomaatit vastustelivat voimakkaasti, mutta "diplomaattinen paketti" vietiin väkivaltaa käyttäen.


Neljä ulkomaalaista pakeni tunnelia pitkin vankilasta Balilla iltalehti 12:56 19.06

Tunneli oli 12 metriä pitkä. Poliisi etsii neljää vankikarkuria Balin lomasaarella Indonesiassa. Kaikki karkurit ovat ulkomaalaisia. Australialainen Shaun Davidson, bulgarialainen Dimitar Iliev, intianalinen Sayed Said ja malesialainen Tee Kok King ryömivät vapauteen Kerobokanin vankilasta 12 metriä pitkän tunnelin kautta. Viranomaiset uskovat, että sen kaivamiseen on mennyt vähintään viikko. Vedellä täyttynyt 50 x 75 sentin kokoinen tunneli ja miesten pako havaittiin maanantain laskennassa aamukahdeksalta, Balin poliisin tiedottaja Hengky Widjaja kertoo uutistoimistoille. Nelikko on paennut maanantain vastaisena yönä tai aamurukouksen aikaan.


Pihalle tilataan huvilateltta - loton ennätyspotin voittajille järjestetään jättikahvitus iltalehti 07:41 19.06

Loton ennätyspotin 50 voittajan kahvitus ei onnistu kabinetissa, vaan Veikkauksen pihalle pystytetään todennäköisesti huvilateltta. Loton kaikkien aikojen suurin potti, 14,2 miljoonaa, osui lauantaina 50 hengen porukalle. Netissä pelattu rivi toi voittoja 24 paikkakunnalle. Veikkauksella on perinteinen tapa tarjota isoja summia voittaneille kahvit kabinetissaan, mutta tällainen määrä voittajia kabinettiin mahdu. Tiedottaja Tero Talaslahti arveleekin, että Veikkauksen pihalle nousee huvilateltta kahvitusta varten.


Tero on tavannut toista sataa suurvoittajaa: Äkkirikastuneiden kanssa sulkeudutaan kabinettiin - "se on heräämisen hetki" iltalehti 06:30 19.06

Veikkauksen tiedottaja Tero Talaslahden mukaviin työtehtäviin kuuluu isojen summien voittajien tapaaminen ja kahvittaminen. Hän on tavannut toista sataa suurvoiton saanutta. - Ne ovat aina miellyttäviä tilanteita. Ihminen, joka on voittanut paljon rahaa, on lähtökohtaisesti onnellinen, hän sanoo vaikkakin lisää, ettei iso rahasumma sinällään tee ketään onnelliseksi.


Yhdysvaltain laivaston alus ja filippiiniläinen alus törmäsivät Japanin lähettyvillä - seitsemän ihmistä kateissa iltalehti 10:18 17.06

Seitsemän Yhdysvaltain laivaston jäsentä on kateissa laivaston hävittäjän ja konttialuksen törmäyksen jäljiltä, vahvistaa Japanin rannikkovartioston tiedottaja. Loukkaantuneiden määrästä ei ole vielä tietoa, mutta ainakin kolme ihmistä on tarvinnut sairaalahoitoa, Yhdysvaltain laivasto kertoo. Heidän joukossaan on myös Yhdysvaltojen laivaston hävittäjän komentaja Bryce Benson. Hänen tilansa uskotaan olevan vakaa. Loukkaantuneet vietiin Yhdysvaltojen merivoimien sairaalaan Yokosukaan.


Seitsemän Yhdysvaltain laivaston jäsentä kateissa törmäyksen jäljiltä iltalehti 06:51 17.06

Yhdysvaltain laivaston hävittäjä ja Filippiinien lipun alla purjehtiva konttialus törmäsivät Japanin etelärannikon lähettyvillä paikallista aikaa puoli kolmen aikaan lauantaiaamuna. Seitsemän Yhdysvaltain laivaston jäsentä on kateissa laivaston hävittäjän ja konttialuksen törmäyksen jäljiltä, vahvistaa Japanin rannikkovartioston tiedottaja. Guardianin mukaan loukkaantuneiden määrästä ei ole vielä tietoa, mutta ainakin kolme ihmistä on tarvinnut sairaalahoitoa. Heidän joukossaan on myös Yhdysvaltojen laivaston hävittäjän komentaja Bryce Benson. Hänet vietiin Guardianin mukaan Yhdysvaltojen merivoimien sairaalaan Yokosukaan. Hänen tilansa uskotaan olevan vakaa.


"Emme usko Pohjois-Korean selitykseen" - katso video koomassa Yhdysvaltoihin palautetusta vangista iltalehti 19:37 15.06

Otto Warmbierin perhe kritisoi Pohjois-Koreaa poikansa hoitamatta jättämisestä. Pohjois-Koreassa vangittuna olleen amerikkalaisen opiskelijan Otto Warmbierin tila on vakaa. Hänellä on vakavia neurologisia vaurioita, kertoi Cincinnatin ylipiston sairaalan tiedottaja Kelly Martin torstaina. Warmbierin perhe ei usko Pohjois-Korean selitystä koomalle, kertoo CNN. Pohjois-Korea väittää, että 22-vuotias Warmbier oli vaipunut koomaan otettuaan unilääkettä oikeudenkäynnin jälkeen ja sairastuttuaan botulismiin, joka on myrkytyssairaus.


MM-karsinta kävi kalliiksi - Tottenhamin tähtipelaaja leikkaukseen iltalehti 08:52 15.06

Tottenhamin hyökkääjä Son Heung-min joutuu seuraamaan Englannin Valioliigan alun toipilaana. Sonin käsi murtui tiistaina Etelä-Korean MM-karsintaottelussa Qataria vastaan. - Sonin oikeassa kyynärvarressa on murtuma. Hänet leikataan loppuviikolla, Etelä-Korean jalkapalloliiton tiedottaja Lee Jae-chul kertoi.


Turkki: "Qatarin kriisi vahingoittaa islamilaista maailmaa" iltalehti 16:45 14.06

Presidentti vaatii Saudi-Arabiaa ratkaisemaan kriisin. Qatarin kriisi vahingoittaa islamilaista maailmaa ja Turkki haluaa ratkaista kriisiä diplomaattisesti, maan presidentti Recep Tayyip Erdoğan sanoi keskiviikkona. - Turkki tulee lähettämään lisää ruoka-apua Qatariin, presidentin avustaja ja tiedottaja Ibrahim Kalin kertoi tiedotustilaisuudessa Ankarassa.


Valkoinen talo: Trumpilla ei ole aikeita erottaa Venäjä-tutkintaa vetävää Muelleria iltasanomat 04:18 14.06

Tiedottajan mukaan presidentillä olisi kuitenkin oikeus tehdä se.


Putinin tiedottaja: Moskovan mielenosoitus oli provokaatio iltasanomat 15:14 13.06

Eilisiin mielenosoituksiin osallistuneet provokaattorit aiheuttivat tiedottajan mukaan vaaraa kansalaisille.


Yhdysvaltain ex-presidentti yllätti lentomatkustajat Washingtonissa – ”Hän kätteli juuri jokaista matkustajaa” iltasanomat 20:52 12.06

92-vuotiaalla ex-presidentillä on ollut tiedottajansa mukaan jo pitkään tapana kätellä matkakumppaneitaan.


Britannian pääministerin tiedottaja: Brexit-suunnitelma ei ole muuttunut hs 14:50 12.06


Merkel onnitteli Macronia menestyksestä parlamenttivaaleissa: Ääni uudistuksille iltalehti 06:26 12.06

Saksan liittokansleri Angela Merkel on onnitellut Ranskan presidenttiä Emmanuel Macronia tämän Tasavalta liikkeellä -puolueen menestyksestä parlamenttivaaleissa ensimmäisellä kierroksella. Onnittelut välitti Merkelin tiedottaja Twitterissä. - Ääni uudistuksille, tviitissä kirjoitettiin.


Uutiset