Vuorikiipeilijä teki karmaisevan löydön Mont Blancilla - jäätikön alta paljastui kolmen ihmisen ruumiit iltalehti 02:30 24.08

Ranskalainen vuorikiipeilijä löysi kolmen ihmisen ruumiit Mont Blanc -vuorelta, Italian viranomaiset kertovat. Italian puolelta löytyneiden ihmisten uskotaan kuolleen runsaat 20 vuotta sitten. - Vuoren jäätikkö siirtyy jatkuvasti ja voimme sanoa, että kuolemat tapahtuivat vuoden 1995 tietämillä, Italian Val d'Aosten alueen poliisin vuoristoihin erikoistuneen pelastusryhmän tiedottaja arvioi.


Ainakin 33 ihmistä loukkaantunut junaonnettomuudessa Yhdysvalloissa iltalehti 10:15 22.08

Pikajuna törmäsi asemalla paikaallaan olevaan junaan. Junaonnettomuus tapahtui Philadelphiassa tiistaina, kertoo tietotoimisto AFP. Pennsylvanian osavaltion rautateiden puhenainen Heather Redfernin mukaan pikajuna törmäsi toiseen paikalla olevaan junaan rautatieasemalla aamuyöllä paikallista aikaa. Tiedottajan mukaan kukaan ei ole hengenvaarassa.


Kiina kehottaa USA:ta ja Etelä-Koreaa keskeyttämään sotaharjoituksen iltalehti 20:42 21.08

Kiina on jälleen kehottanut Yhdysvaltoja ja Etelä-Koreaa keskeyttämään vuosittaisen yhteisen sotaharjoituksensa. Kiina kehotti maanantaina Yhdysvaltoja ja Etelä-Koreaa keskeyttämään yhteisen sotaharjoituksensa. Jo aikaisemmin Pohjois-Korea varoitti Yhdysvaltoja ja sanoi harjoituksen olevan bensiinin kaatamista liekkeihin. - Nykyinen tilanne Korean niemimaalla on hyvin herkkä ja se vaatii kaikkia osapuolia, Yhdysvallat ja Etelä-Korea mukaan lukien, lieventämään jännitteitä, sanoi Kiinan ulkoministeriön tiedottaja Hua Chunying.


Katsojat hämmästyivät lauantai-illan lottolähetyksestä – sama Jokerin voittorivi näytettiin kahdesti iltasanomat 14:51 20.08

Mokan aiheutti inhimillinen virhe, kertoo Veikkauksen tiedottaja.


Tiedottaja: Toinen Turun puukotuksen kuolonuhreista oli Jehovan todistajiin kuulunut nainen iltalehti 07:05 19.08

Jehovan todistajien tiedottaja vahvistaa, että toinen Turun Kauppatorilla tehdyssä iskussa kuolleista henkilöistä on Jehovan todistajiin kuulunut nainen. Nainen oli hyökkäyshetkellä Jehovien todistajien katupisteellä jakamassa lehtisiä. - Kyllä, tämä pitää paikkansa, Suomen Jehovan todistajien tiedottaja Veikko Leinonen vahvistaa.


Tiedottaja: Toinen Turussa kuolleista oli Jehovan todistajiin kuulunut nainen iltalehti 23:47 18.08

Jehovan todistajien tiedottaja vahvistaa, että toinen Turun Kauppatorilla tehdyssä iskussa kuolleista henkilöistä on Jehovan todistajiin kuulunut nainen. Nainen oli hyökkäyshetkellä Jehovien todistajien katupisteellä jakamassa lehtisiä. - Kyllä, tämä pitää paikkansa, Suomen Jehovan todistajien tiedottaja Veikko Leinonen vahvistaa.


Tiedottaja: Toinen puukottajan uhreista oli lehtisiä jakanut Jehovan todistaja iltasanomat 23:19 18.08

Turun Kauppatorilla tapahtuneessa puukotuksessa on kuollut kaksi henkilöä.


Presidentti Trump on erottanut päästrategisti Steve Bannonin iltalehti 21:53 18.08

Valkoisen talon tiedottaja ei kerro erotettiinko Bannon vai irtisanoutuiko hän itse. Presidentti Donald Trump on erottanut päästrategisti Steve Bannonin. Kaksi asiaan perehtynyttä henkilöä kertoi tapahtuneesta Reutersille. Republikaaninen puolue on painostanut Trumpia erottamaan Bannonin Virginian iskun jälkeen. Presidentti Trump ei tuominnut heti päälleajoa, vaan tuomitsi levottomuudet yleisesti. Iskussa valkoista ylivaltaa kannattanut mies ajoi väkijoukkoon Charlottesvillessä. Yksi ihminen kuoli iskussa ja useita loukkaantui. Bannonin toimi aikaisemmin Breitbart-sivuston toiminnanjohtajana. Sivustoa on syytetty muun muassa muukalaisvihasta.


Tällaisia viestejä lottovoittajat jättävät Veikkauksen vieraskirjaan: "Köyhät kyykkyyn!" iltalehti 09:40 18.08

Veikkauksen vieraskirja ja voittajakahvitukset paljastavat suomalaisten unelmat. Muun muassa tällaisia viestejä ovat jättäneet vieraskirjaan uhkapelaajista onnekkaimmat eli päävoittojen voittajat. Vantaan Pähkinärinteen Veikkauksen pääkonttorin vieraskirjan viestit ja keskustelut kahveilla paljastavat, että suomalaisten unelmat ovat useimmiten pieniä. Suurvoittojaan noutavia voittajia on aina vastassa ja kahvittamassa joku tiedottaja, kuten Pipsa Öhman.


Tällaisia viestejä lottovoittajat jättävät Veikkauksen vieraskirjaan: ”Köyhät kyykkyyn!” iltalehti 08:25 18.08

Veikkauksen vieraskirja ja voittajakahvitukset paljastavat suomalaisten unelmat. Muun muassa tällaisia viestejä ovat jättäneet vieraskirjaan uhkapelaajista onnekkaimmat eli päävoittojen voittajat. Vantaan Pähkinärinteen Veikkauksen pääkonttorin vieraskirjan viestit ja keskustelut kahveilla paljastavat, että suomalaisten unelmat ovat useimmiten pieniä. Suurvoittojaan noutavia voittajia on aina vastassa ja kahvittamassa joku tiedottaja, kuten Pipsa Öhman.


Turkki ja Iran lisäävät puolustusvoimien välistä yhteistyötä iltalehti 15:06 17.08

Maiden johtajat ovat neuvotelleet Ankarassa tiistaina ja keskiviikkona. Turkki ja Iran ovat sopineet tiivistävänsä maiden puolustusvoimien välistä yhteistyötä. Presidentti Tayyip Erdoganin tiedottaja Ibrahim Kalin kertoo maiden johtajien ja puolustusvoimien päälliköiden neuvotelleen asiasta tällä viikolla. Turkin presidentti, puolustusministeri ja puolustusvoimien kansliapäällikkö tapasivat Iranin kenraalimajuri Mohammad Baqerin tiistaina ja keskiviikkona Ankarassa.


Ruotsissa lopetettiin esitutkinta penistään esitelleestä ex-ministeri Borgista iltalehti 10:24 08.08

Anders Borg esitteli juhlissa rajussa humalassa sukupuolielimiään ja käyttäytyi uhkaavasti muita vieraita kohtaan. Ruotsissa esitutkinta entistä valtiovarainministeriä Anders Borgia vastaan on lopetettu, kertoo poliisi. Esitutkinta aloitettiin lauantaina, koska Borg oli käyttäytynyt sopimattomasti toissa viikonloppuna Tukholman saaristossa pidetyissä juhlissa. Niissä Borg esitteli rajussa humalassa sukupuolielimiään ja käyttäytyi uhkaavasti muita vieraita kohtaan. Poliisin mukaan tutkinnan jatkolle ei ole edellytyksiä, koska tapaukselle ei ole tunnettuja asianomistajia tai todistajia. Vihjeet tapauksesta poliisi oli saanut anonyymeilta yksityishenkilöiltä. Tukholman poliisin tiedottaja Mats Eriksson kertoo, että tutkinta voidaan aloittaa vielä uudestaan, jos uusia merkittäviä asioita ilmenee.


MV-lehden tiedottaja: Ilja Janitskin on pidätetty iltalehti 19:23 04.08

Ilja Janitskin on otettu kiinni, kertoo MV-julkaisun tiedottaja Tiina Keskimäki. Janitskinia epäillään Suomessa useista rikoksista, kuten törkeästä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, törkeistä kunnianloukkauksista ja tekijänoikeusrikoksista. Keskimäen tietojen mukaan espanjalaispoliisit hakivat Janitskinin kotoa.


Venäjä samaa mieltä Trumpin kanssa - maiden väliset suhteet vaarallisen huonot iltalehti 14:43 04.08

Trump kutsui torstaina Yhdysvaltain ja Venäjän välisiä suhteita "kaikkien aikojen huonoimmiksi." Kremlin tiedottaja Dmitry Peskov kertoi perjantaina Venäjän olevan yhtä mieltä Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin kanssa, jonka mukaan maiden välit ovat "kaikkien aikojen ja vaarallisen huonot." Asiasta uutisoi Reuters. Trump kommentoi asiaa Twitterissä torstaina allekirjoitettuaan vastahakoisesti uusia Venäjä-pakotteita koskevan lakipaketin keskiviikkona. Paketti oli hyväksytty ylivoimaisesti Yhdysvaltain kongressissa sekä senaatissa että edustajainhuoneessa.


Oscar Pistorius kiidätettiin sairaalaan aseistettujen vartijoiden saattamana - epäiltiin sydänkohtausta iltalehti 17:00 03.08

Rintakivuista kärsinyt Oscar Pistorius kiidätettiin eteläafrikkalaiseen sairaalaan sydänkohtausepäilyjen vuoksi. Pistorius on jo päässyt pois sairaalasta. Brittiläisen Mirror-lehden mukaan Pistorius vietiin vankilasta sairaalaan tänä aamuna aseistettujen vartijoiden saattamana. Pistorius kärsi rintakivuista, mutta hän pääsi iltapäivällä pois sairaalasta. Vankilan tiedottaja vahvisti, että Pistorius vietiin sairaalaan tutkimuksiin. Pistoriuksen perheen tiedottaja puolestaan kertoi, että entinen huippu-urheilija on kunnossa.


Espanjalaislehti: Barcelonan tiedottajat vahvistaneet Neymarin hyvästelleen joukkueensa hs 13:23 02.08


Uutiset