Päivän ravivihje: Toto4, Kuopio 26.6. iltalehti 10:43 26.06

Kuopion maanantairavien Toto4-vihjesysteemi rakennetaan avauskohteen Dexterousin varaan. Kuusivuotiaaksi varttunut ruuna on voittanut kuusi uransa kymmenestä startistaan. Dexterous palasi viimeksi puolen vuoden tauolta ja voitti parastaan yrittämättä Lieksassa. Tuolloin ykkössija irtosi keulajuoksun jälkeen; nyt takarivin paikalta tulee erilainen juoksutaktiikka. Toto4-vihjerivi:


Päivän ravivihje: Toto4, Kaustinen 19.6. iltalehti 06:04 19.06

Sylvie de Vie lahjasarjassa. Kaustisen maanantairavien Toto4-kohteet ovat sopivan haasteellisia. Vihjesysteemin varmaksi valitaan kolmannen kohteen Sylvie de Vie, joka on viime aikoina kohdannut paljon kovempia porukoita. Nyt seura on varsin kohtuullinen ja lähtöratakin takaa hyvän juoksunkulun. Toto4-vihjerivi:


Päivän ravivihje: Toto4, Seinäjoki 15.6. iltalehti 12:09 15.06

Seinäjoen torstairavien Toto4-kohteet vaikuttavat mukavan haasteellisilta. Avauskohteessakin peli hajaantunee sopivasti, mutta vihjesysteemin pankiksi valitaan Finally Famous Kajaanin epäonnistumisesta huolimatta. Toissastartissaan Mika Forssin ajokki oli vallan vakuuttava. Vermossa ruuna avasi ensimmäisen puolikkaan 09,5-kyytiä, mutta eväät riittivät silti helppoon voittoon. Toto4-vihjerivi: I:<5 Finally Famous (6,4)


Päivän ravivihje: Toto4, Turku 5.6. iltalehti 06:06 05.06

Metsämäen pankki päätöskohteessa. Turun Metsämäen Toto4-vihjeen pankki löytyy viimeisestä kohteesta. BWT Burnin Alive antoi viime keskiviikkona Vermossa itsestään niin huikean kuvan, ettei se liene pysäytettävissä tänäkään iltana. Kahdeksas lähtörata aiheuttaa lieviä ongelmia, mutta on oletettavaa, että kollegat kunnioittavat huippukuntoista suosikkia ja päästävät sen varhain keulapaikalle. Toto4-vihjerivi:


Päivän ravivihje: Toto4, Lahti 1.6. iltalehti 09:36 01.06

Lahden Jokimaan torstairavien kohokohtiin kuuluvat Suur-Hollola-ajon alkukilpailut, joista kolme on mahdutettu Toto4-kohteiksi. Ansaitut palkintorahat kertovat paljon kilpurin hyvyydestä, mutta aina rahasummiin ei kannata tuijottaa. Ainakin avauskohteen Aragorn Hoss ja kolmannen kohteen Sun Capitano ovat osoittaneet sellaisia kyytejä, että ne lähtöjensä väharahaisimpinakin voivat yltää aivan kärkipäähän ja sen myötä Suur-Hollolan finaaliinkin. Toto4-vihjerivi: I:<3 Still Loving You, 5 Fabrice Duo, 4 Bakels Birdland, 10 Sylvie de Vie, 1 Aragorn Hoss, 8 Dreambow (2,7)


Päivän ravivihje: Toto4, Oulu 29.5. iltalehti 06:02 29.05

Alf ja Tähti Kepu lahjasarjassa. Oulun maanantairavien Toto4-vihjerivi rakennetaan varmatta. Suomenhevosten päälähdössä mukaanpääsy määräytyy palkintorahojen sijasta ennätyksen mukaan. Niinpä esimerkiksi Tähti Kepu ja Alf saavat nyt kilpailla paljon vähemmän ansainneita kollegoja vastaan. Silti niiden menestyminen ei suuren laukkariskin vuoksi ole taattua mailin pikamatkalla. Kun molemmat vielä avaavat verrattain verkkaisesti, otetaan paljon vähemmän ansainnut Loikkauskin mukaan kupongille. Toto4-vihjerivi:


Päivän ravivihje: Toto4, Oulu 22.5. iltalehti 06:05 22.05

Turoveli sopivassa seurassa. Oulun maanantairavien Toto4-vihjerivi rakennetaan kakkoskohteen Turovelin varaan. Ruunan tulosrivissä ei totosijoja näy, mutta nyt seura on kahdelta takamatkaltakin varsin sopiva. Tähti Kepu pystyisi toki parhaimmillaan haastamaan, mutta ruuna palaa nyt yli kolmen kuukauden tauolta. Lisäksi Tuomas Pakkasen ajokki on toivottoman epävarma. Toto4-vihjerivi:


Päivän ravivihje: Toto4, Lahti 18.5. iltalehti 06:03 18.05

Ekosan linkoaa kärkeen. Lahden torstairavien Toto4-vihjerivi rakennetaan kakkoskohteen Ekosanin varaan. Terho Rautiaisen ajokin uran voittoprosentti on yli 50, eikä mikään näytä hidastavan lahjakkaan ruunan nousua kohti kovempia sarjoja. Mikkelissä Ekosan avasi auton takaa 22-kyytiä ja kiri vielä päätöspuolikkaan lähes samaa kyytiä. Voltin juoksu- eli linkorata siivittänee ruunan keulaan jo juoksun alkumatkalla. Toto4-vihjerivi:


Päivän ravivihje: Toto4, Joensuu 15.5. iltalehti 05:54 15.05

Koivikon Kalle sopivassa sarjassa. Joensuun maanantairavien Toto4-vihjerivin tukipylväänä on kolmannen kohteen Koivikon Kalle. Kyseessä on vuoden 2013 Kriterium-voittaja, joka tähyää aivan suomenhevoshuipulle saakka. Nyt ori palaa kolmen ja puolen kuukauden tauolta, mutta sarjamääritys on sen verran sopiva, että vain voittoa voi odotella. Tuomas Pakkasen ajokki on voittanut 25,5 prosenttia uransa starteistaan. Toto4-vihjerivi:


Päivän ravivihje: Toto4, Lahti 11.5. iltalehti 06:04 11.05

Ellin Sisun voittokulku jatkuu. Lahden Jokimaan torstairavien Toto4-vihjerivi rakennetaan avauskohteen Ellin Sisun varaan. Viime vuoden Kriterium-voittaja on hävinnyt urallaan vain kerran. Viimeksi Porissa ori sai hyvän haasteen saman tallin Tähen Toivomukselta. Päätöskierroksen Ellin Sisu runnoi 22,9-lukemiin. Toto4-vihjerivi:


Päivän ravivihje: Toto4, Jyväskylä 3.5. iltalehti 06:46 04.05

Pankki löytyi välistartista. Jyväskylän torstairavien Toto4-vihjesysteemin itseoikeutettu pankki on hurjan juoksun Teivon tiistaisessa välistartissa tehnyt Sun Capitano. Ruuna oli aivan jäätävä kierrellenkin ja merkkautti uusiksi ennätyslukemikseen 13,4 - ja tämä vielä täydellä 2100 metrin matkalla! Voittokulku jatkuu helposti, ellei Hannu Torvisen ajokki ottanut itseensä kanuunajuoksusta. Toto4-vihjerivi:


Uutiset