HPK kiinnitti nuoria avainpelaajiaan jatkosopimuksiin - myös valmennustiimi pysyy kasassa jatkoaika.com 09:27 08.12

HPK on tehnyt jatkosopimukset omien kasvattiensa kanssa. Puolustaja Petteri Nikkilä sekä hyökkääjät Eetu Tuulola, Jere Innala, Teemu Turunen ja Harri Kainulainen jatkavat seurassa. Myös apuvalmentajat Timo Turunen ja Juha Lehtola jatkavat HPK:ssa.


HPK solmi kahdeksan jatkosopimusta - kiekkolegendan poika jatkaa seurassa iltalehti 15:48 07.12

HPK on solminut jatkosopimuksen kuuden pelaajan ja kahden valmentajan kanssa. Petteri Nikkilä, Eetu Tuulola, Teemu Turunen, Jere Innala, Harri Kainulainen ja Erkka Seppälä jatkavat uraansa Hämeenlinnassa. Nikkilän sopimus on kolmevuotinen, Tuulolan kaksivuotinen, Turusen, Innalan ja Kainulaisen jatkopahvit kattavat ensi kauden. Seppälä puolestaan solmi uransa ensimmäisen Liiga-sopimuksen, joka on 2+1-vuotinen. Viisikon kenties mielenkiintoisin nimi on Marko Tuulolan Eetu-poika, joka on tehnyt tällä kaudella läpimurtonsa Liiga-tasolla. Vasta 19-vuotias nuorukainen on voittanut urallaan jo alle 18-vuotiaiden MM-kultaa. Hän on myös vahva ehdokas alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin.


Tarja Turunen otti jättimäisen tatuoinnin – ”Selittää elämänfilosofiani” iltasanomat 17:47 02.12

Laulaja on uuteen tatuointiinsa erittäin tyytyväinen.


Tarja Turunen otti valtavan tatuoinnin – käsivarren peittää värikäs leima mtv 07:02 01.12

Laulaja Tarja Turunen koristi ihoaan näyttävällä tatuoinnilla.


Uutuuskirja: Kristityiksi kääntyneitä ex-muslimeja painostetaan ja uhkaillaan Suomessa iltalehti 02:54 21.11

”Kääntyneet” avaa kristityiksi kääntyneiden ex-muslimeiden kohtaamia ongelmia Suomessa. Tämän kirjan haastatteluaineisto paljastaa, että kristityksi kääntyminen voi olla hengenvaarallista. Tappouhkauksia saivat niin kääntyneet Suomessa kuin heidän läheisensä kotimaassa. Näin toimittaja Mari Turunen kirjoittaa uutuuskirjassaan Kääntyneet.


Meteori ei saanut inarilaisia liikekannalle - huoltoaseman kahvilassa rauhallista: ”Kiviä piisaa muutenkin” iltalehti 21:20 17.11

Tulipallo, väläys ja jysäys sähköistivät tunnelman koko Inarissa, ja meteori oli perjantain polttavin puheenaihe Inarin Nellimin kylän iltataivas oli perjantaina pimeä, mikä on harvinaista, sillä yleensä siellä näkyy revontulia ja tähtiä. Torstaina kuitenkin nähtiin vielä harvinaisempi ilmiö, kun ilmeisesti meteori valaisi koko taivaan ja talvisen maiseman. Ensin näkyi kirkas tulipallo, sitten tuli kirkkaus, ja kolmantena kuului voimakas jyrähdys. Sitä seurasi jyrinä. Nellimin erähotellissa työskentelevät Lotta Hämäläinen ja Katariina Turunen luulivat, että hotelli räjähti.


Kansanedustaja Turunen kiistää piiripomon väitteet: ”Tuulesta temmattu juttu” iltalehti 20:01 15.11

Kansanedustaja Kaj Turunen kiistää jyrkästi puhuneensa perussuomalaisen puolueen jatkosta Reijo Paunosen kanssa. Nykyisin sinisten eduskuntaryhmään kuuluva kansanedustaja Kaj Turunen sanoo piirivaikuttaja Reijo Paunosen puheiden olevan "tuulesta temmattuja". - Muistan kyllä Paunosen kanssa käymäni keskustelut, mutta tällaista keskustelua ei ole Paunosen kanssa käyty. Nyt kyllä Paunonen on laittanut minun suuhuni sanoja, kansanedustaja Turunen sanoo.


Vaarallinen happikänni-ilmiö paljastui pikkukunnan nuorten keskuudessa - ”Voi koitua kohtalokkaaksi” iltalehti 18:55 13.11

Ilmiö tupsahtaa esiin aina silloin tällöin, toteaa lääkäri. Pienessä Mänttä-Vilppulan kunnassa nuoria on joutunut hoitoon heidän kokeiltua happikänneinä tunnettua toimintaa. Mäntänvuoren Terveyden johtava lääkäri Kimmo Turunen ei tarkemmin yksilöi hoitoon tulleita, mutta pitää ilmiötä vakavana. - Ilmiö eri puolilla maata aina muutamien vuosien välein toistuu. Se on sellainen muoti-ilmiö.


Kokoomuksen ”sotekaveruksilla” huima tulokehitys - Mehiläiseen siirtyneet Lasse Männistö, 35, ja Joonas Turunen, 32, tienasivat kumpikin viime vuonna yli 100 000 euroa iltalehti 19:05 05.11

Valtakunnan politiikan yksityiseen terveysbisnekseen vaihtaneet Lasse Männistö (kok) ja Joonas Turunen (kok) tekivät viime vuonna hyvän tilin. Myös entinen sosiaali- ja terveysministeri Laura Räty (kok) ansaitsi mukavasti. Mehiläisen terveysasemista ja ulkoistuksista sekä yhteiskuntasuhteista vastaavan johtajan Lasse Männistön verotettavat ansiotulot olivat viime vuonna 142 000 euroa eli reilut 11 000 euroa kuukaudessa. Männistöllä ei ollut verotettavia pääomatuloja. Kokoomuksen kansanedustajana vuosina 2011-2015 toiminut Männistö aloitti Mehiläisessä toukokuussa 2015.


JYP jatkaa tutussa valmennuksessa ensi kaudella jatkoaika.com 12:19 02.11

JYP on tehnyt vuoden jatkosopimuksen koko valmennustiiminsä kanssa. Päävalmentaja Marko Virtasen lisäksi mukana jatkavat Jukka Ahvenjärvi, Antti Turunen ja Jarkko Hyytiä.


Tasapelipeikko piinaa KooKoota - hallinnasta huolimatta kotitappio iltalehti 21:45 01.11

KooKoo piti otetta 50 minuuttia HPK:n maalien välillä, mutta HPK haki tästä huolimatta Kouvolasta 3-2-jatkoaikavoiton. HPK:n kultakypärä Teemu Turunen napautti kiekon KooKoon Juha Järvenpään taakse vajaan kuuden minuutin kohdalla Eetu Pöystin kampitusjäähyn aikana. Sen jälkeen KooKoolta nähtiin hyvää peliä ja hallitsevaa ylivoimaa. Vaikka KooKoo laukoi paljon, olisi tarvittu vielä nopeampia laukauksia paremmalla osoitteella, ja vähemmän kiekon leipomista. Kauan ilmassa roikkunut tasoitusmaali syntyi viimein Patrik Bjorkstrandin oivallisesta poikittaissyötöstä Miikka Pitkäselle maalin kulmalle. Ketsuppipullon korkki poksahti saman tien, sillä KooKoo meni johtoon vain reilua minuuttia myöhemmin. Jake Newton kiersi maalin takaa ja siirsi irtokiekon tyhjään verkkoon.


HPK:n murskajaiset - Loukkaantumisen ja tappelun sävyttämä perhepeli jatkoaika.com 07:00 18.10

Rinkelinmäellä pelattiin tiistai-iltana kauden ensimmäinen perhepeli, jossa kohtasivat HPK ja KalPa. Paikalle saapunutta syysloma-yleisöä hemmoteltiin kaiken kaikkiaan kuudella maalilla, joista kotijoukkue vastasi viidestä. Tapahtumia ei muutenkaan puuttunut, kun Mathias Porseland kiidätettiin Jerry D'Amigon taklauksen seurauksena sairaalaan. Illan kirkkaimpana hahmona loisti Teemu Turunen tehoin 3+0.


HPK:lle voitto Turusen hattutempulla - Kahden pisteen Porseland sairaalaan jatkoaika.com 21:48 17.10

Hämeenlinnassa käydystä ottelusta ei puuttunut vauhtia ja draamaa. Kotijoukkueen voittoa varjosti Mathias Porselandin loukkaantuminen. Teemu Turunen ja Kristian Vesalainen olivat HPK:n voiton takuumiehiä.


Teemu Turunen kuritti KalPaa, Porselandin loukkaantuminen vakavoitti hallin iltasanomat 21:29 17.10

Mathias Porseland vietiin sairaalaan jäähallista.


HPK-hyökkääjän hattutemppua ei juuri juhlittu - joukkuetoverin pahannäköinen loukkaantuminen varjosti iltalehti 21:10 17.10

HPK:n Teemu Turunen iski hattutempun, kun HPK voitti KalPan 5-1. Illan synkensi kuitenkin Mathias Porselandin pahalta näyttänyt loukkaantuminen. Tiistain kiekko-ottelu Hämeenlinnassa tarjosi kotiyleisölle komean voiton. Juhlat jäivät kuitenkin vaisuiksi HPK:n tähtipuolustaja Porselandin loukkaannuttua. KalPa jäi ottelussa jalkoihin alusta lähtien. 1-0-maalissa KalPa tarjosi avoimet ovet puolustusalueellaan. 3-0-maali oli erityisen näyttävä, kun laitahyökkääjä purjehti KalPan alivoimanelikon läpi ja nosti keskinkertaisen laukauksen onnistuneesti maaliin.


Kansanedustaja huolestui maanviljelijöiden itsemurhista: "Suru-uutisia eri puolilta maata" iltalehti 16:17 16.10

Kaj Turusen mukaan tilanne on huonontunut merkittävästi kuluvana syksynä. Talousvaliokunnan puheenjohtaja Kaj Turunen (s) kysyy kirjallisessa kysymyksessään, mihin toimenpiteisiin hallitus aikoo ryhtyä maatalousyrittäjien taloudellisen aseman ja henkisen jaksamisen parantamiseksi sekä itsemurhien ehkäisemiseksi. Turunen väittää viljelijöiden itsemurhien lisääntyneen merkittävästi. Turunen kertoo Iltalehdelle, ettei asiaa ole selvitetty tarkemmin, mutta ilmoittaa saaneensa ”hälyttävän paljon” yhteydenottoja eri puolilta maata - pääasiassa Itä-, Pohjois- ja Keski-Suomesta.


Uutiset