Asumaton rivitaloasunto tuhoutui tuhopoltossa Espoossa: ”Vandaalit ovat vain menneet sisälle” iltalehti 11:53 07.12

Tuhopoltto on tuhonnut asumattoman rivitaloasunnon Espoon Lippajärvellä. Päivystävä palomestari Mika Mäkelä sanoo, että tällä hetkellä ainut "järkevä" selitys on tuhopoltto. - Päätyasunto on sytytetty tuleen. Tilat eivät ole asuinkäytössä. Vandaalit ovat vain menneet sisälle ja sytyttäneet asunnon, Mäkelä sanoo.


Tässäkö kiitos Argentiinan pelastamisesta? Vandaalit pirstoivat Lionel Messin patsaan maan tasalle - jälleen kerran iltalehti 18:04 04.12

Lionel Messiä esittävä pronssipatsas Argentiinan pääkaupungissa Buenos Airesissa on taas tuhottu, kertoo muun muassa BBC. Patsaan nilkat oli sahattu poikki, ja se oli jätetty lojumaan kaatuneena jalustansa viereen. Patsas paljastettiin kesäkuussa 2016, ja nyt sitä terrorisoitiin jo toisen kerran. Viimeksi tammikuussa patsas oli katkaistu vyötärön kohdalta. Paikallisen poliisin mukaan tuhotyön motiivi ei ole tiedossa. Messi on vuosien saatossa saanut paljon kritiikkiä maajoukkue-esiintymisistään. Tosin viime lokakuussa mies pelasti hattutempullaan Argentiinan MM-kisapaikan viimeisessä karsintaottelussa.


Uutiset