Näyttelijä Inka Kallén kommentoi rohkeaa Odotus-elokuvan rooliaan: "Rakastin joka ikistä kuvauspäivää ja kuvaushetkeä"

mtv 19:02 01.04

Ohjaaja Aku Louhimies ja näyttelijä Inka Kallén kommentoivat Odotus-elokuvan seksuaalista teemaa Uutisaamussa.


Perheenlisäystä saaneet Aku Louhimies ja Sofia Oksanen juhlistivat punaisella matolla: "Meillä on lapsi tuolla kulisseissa mukana"

mtv 15:00 31.03

Aku Louhimiehen Odotus-elokuvan kutsuvierasnäytös kokosi elokuvantekijät yhteen.


Hyppää mukaan Odotus-elokuvan punaiselle matolle klo 18.15 – haastattelussa ohjaaja Aku Louhimies

mtv 12:10 30.03

Ohjaaja Aku Louhimien Odotus-elokuvan kutsuvierasnäytöstä juhlistetaan parhaillaan Helsingin Lasipalatsissa. Hyppää mukaan MTV uutiset Liveen.


Aku Louhimiehen uutuuselokuva on ollut jo pitkään valmis –?nyt se saa viimein ensi-iltansa: katso traileri

iltasanomat 11:29 17.02

Kesäisissä saaristomaisemissa kuvattu Odotus-elokuva saa Suomen ensi-iltansa 1.4. Rohkean draamaelokuvan keskiössä ovat rehellisyys, rakkaus sekä naisen seksuaalisuus. Ohjauksesta vastaa Aku Louhimies, joka on myös käsikirjoittanut elokuvan yhdessä elokuvan pääosanesittäjän, Inka Kallénin, kanssa. Odotuksen uusi traileri julkaistaan tänään.


Aku Louhimiehen ja Sofia Oksasen vauva syntyi: ”Hän on täällä”

iltalehti 20:35 21.01

Aku Louhimies kertoo Instagramissa perheenlisäyksestä. Elokuvaohjaaja Aku Louhimies ja pukusuunnittelija Sofia Oksanen ovat saaneet tyttövauvan. Louhimies kertoo perheenlisäyksestä Instagram-tarinassaan.


Aku Louhimiehen ja Sofia Oksasen lapsi syntyi – ohjaaja julkaisi herkän kirjoituksen

iltasanomat 20:14 21.01

Aku Louhimies ja Sofia Oksanen kertoivat tyttärensä syntymästä sosiaalisessa mediassa.


Aku Louhimies avautuu Omerta-kohusta ja sen jälkipyykistä: ”Se on vähän harmillista”

iltalehti 06:34 23.11

Aku Louhimies oli juuri saanut Odotus-elokuvansa kuvaukset valmiiksi, kun hän sai puhelinsoiton. Edessä häämötti kuilun partaalla oleva Omerta 6/12. ”Poikkeuksellinen tilanne.” Näin ohjaaja Aku Louhimies kuvailee Iltalehden haastattelussa mukaantuloaan Omerta 6/12 -elokuvaan kesken tuotannon. Sanavalinta ”poikkeuksellinen” ei voisi olla yhtään osuvampi, sillä viime perjantaina ensi-iltansa saaneen toimintaelokuvan piti alun perin ohjata Antti J. J. kinen.


Kun kaikki meni pieleen, Jasper Pääkkönen soitti ratkaisevan puhelun – Aku Louhimies kertoo nyt, miten hän päätyi "tuhoon tuomittuun" kohuelokuvaan

iltasanomat 07:30 19.11

Antti J. J. kisen Remes-suurelokuva ajautui vaikeuksiin vuosi sitten, kun ohjaaja sairastui työuupumukseen. J. kisen tilalle pestattiin pikapikaa Aku Louhimies. Nyt elokuva on valmis. Kuinka uusi ohjaaja otti haltuunsa projektin, joka vaikutti täysin tuhoon tuomitulta?


IL-Arvio: Omerta 6/12 on surullinen esimerkki siitä, miten pieleen asiat voivat mennä

iltalehti 06:00 19.11

Aku Louhimiehen Omerta 6/12 on ”ihan kiva” toimintaelokuva, joka ei herätä sen suurempia tunteita. Elokuvan juonta jännittävämpää on kulisseissa tapahtuneiden epäkohtien jälkipuinti. Miten pelastaa lähes kahdella miljoonalla eurolla julkisilla verorahoilla tuettu elokuva? Jos lisätään soppaan alkuperäisen ohjaajan ulos potkiminen sekä käsikirjoituksen muuttaminen täysin lennosta? Edellä mainittu voi kuulostaa jo käsikirjoitukselta, mutta siihen kiteytyy Omerta 6/12 -elokuvan julkinen tarina. Ohjaaja Aku Louhimies (mm. Pahamaa, Tuntematon sotilas, 8-pallo) voi huokaista helpotuksesta, sillä katastrofin aineksista on syntynyt välttävän arvoinen toimintaelokuva.


Kommentti: Louhimies pelasti Remes-jännärin mutta ei sen sielua – kalliin toiminta­spektaakkelin ongelmat näkyvät kauas

iltasanomat 18:30 18.11

Yli kahdeksan miljoonaa euroa maksanut toimintajännäri etenee vauhdilla mutta vaikuttaa paljon minuuttejaan pidemmältä, kirjoittaa elokuvakriitikko Taneli Topelius.


Nähdäänkö valkokankaalla pian toinenkin elokuva Ilkka Remeksen kirjasta? Aku Louhimies paljastaa käsikirjoituksen olevan valmis

mtv 22:12 16.11

Ilkka Remeksen kirjaan pohjaavan Omerta 6/12 -elokuvan ohjaaja Aku Louhimies uskoo, että tulevaisuudessa kirjailijan teoksista nähdään muitakin sovituksia valkokankaalle.


Aku Louhimies vaitonaisena Omertan ensi-illassa: ”Voi sanoa, että mä hymyilen”

iltalehti 21:49 16.11

Ohjaaja Aku Louhimies. >Louhimies. /a> toivoo katsojien löytävän Omertan. Vuoden kohutuin elokuva Omerta 6/12 sai kutsuvierasensi-iltansa tänään tiistaina. Antti J. J. kisen piti alunperin ohjata Omerta, mutta kuvausten jo alettua hän jäi sairauslomalle ja tilalle pestattiin Aku Louhimies. >Louhimies. /a> . – Tunnelmat on nyt hyvät. On hienoa, että on ensi-ilta ja elokuva on valmis. Toivotaan, että ihmiset menevät Omertaa katsomaan, Louhimies. >Louhimies. /a> sanoi punaisella matolla.


Omerta-elokuvan päätähti Jasper Pääkkönen: Olo on pääosin helpottunut

iltalehti 20:02 16.11

Omerta. >Omerta. /a> 6/12 -elokuva on puhuttanut hurjasti jo ennen ensi-iltaa. Aku Louhimiehen ohjaama Omerta. >Omerta. /a> 6/12 -elokuva sai kutsuvierasensi-iltansa tänään tiistaina. Alun perin Antti J. J. kisen piti ohjata Omerta. >Omerta. /a> . Pian kuvausten alettua J. kinen jäi sairauslomalle ja ohjaajaksi pestattiin Louhimies.Lienee sanomattakin selvää, että tilanne ei ollut ideaali, elokuvan päätähti J. sper Pääkkönen sanoo Iltalehdelle.


Omerta-elokuvan päätähti Jasper Pääkkönen myöntää: Ohjaajan vaihtuminen ei ollut ideaali tilanne

iltalehti 20:02 16.11

Omerta. >Omerta. /a> 6/12 -elokuva on puhuttanut hurjasti jo ennen ensi-iltaa. Aku Louhimiehen ohjaama Omerta. >Omerta. /a> 6/12 -elokuva sai kutsuvierasensi-iltansa tänään tiistaina. Alun perin Antti J. J. kisen piti ohjata Omerta. >Omerta. /a> . Pian kuvausten alettua J. kinen jäi sairauslomalle ja ohjaajaksi pestattiin Louhimies.Lienee sanomattakin selvää, että tilanne ei ollut ideaali, elokuvan päätähti J. sper Pääkkönen sanoo Iltalehdelle.


Aku Louhimies ja Jasper Pääkkönen kertovat MTV:lle, miten Omerta-elokuvan vaaralliset kohtaukset tehtiin: "Oikeat luodit eivät kuulu kuvauspaikalle"

mtv 14:52 16.11

Omerta 6/12 nousi otsikoihin viime vuoden marraskuussa, kun ohjaaja Antti J. J. kinen jäi elokuvan tuotannosta sairauslomalle. Ohjaajaksi hänen tilalleen tuli vakituisesti joulukuusta 2020 lähtien Aku Louhimies.


IS: Antti J. Jokinen sai potkut Omerta-elokuvasta – tilanne kärjistyi turvamiehen käskyyn: ”Jokinen viimein tajusi, että nyt on tosi kyseessä”

iltalehti 08:58 16.11

Omerta-elokuvan kulisseissa ilmenneet ongelmat johtuivat pääosin Antti J. J. kisen käytöksestä, kertoo Ilta-Sanomat. Suomalainen jättisatsaus, Omerta-elokuva on ollut alkumetreiltään saakka vastatuulessa. Ensin Antti J. J. kisen oli määrä ohjata elokuva, mutta monimutkaisten käänteiden jälkeen elokuva saa tällä viikolla ensi-iltansa Aku Louhimiehen ohjaamana. Myös elokuvan näyttelijäkokoonpanossa on tapahtunut suuria muutoksia. J. kisen kerrottiin vuosi sitten jättäneen elokuvan ohjaamisen sairausloman vuoksi. Tilalle ohjaajaksi palkattiin Aku Louhimies, ja elokuvan käsikirjoitus tehtiin uusiksi.


Vauva tulossa! Aku Louhimies ja Sofia Oksanen saavat lapsen

iltalehti 18:37 14.11

Stylisti Sofia Oksanen ilmoitti ilouutisen Instagramissa. Elokuvaohjaaja Aku Louhimies ja pukusuunnittelija Sofia Oksanen saavat uuden perheenjäsenen. Oksanen julkaisi Instagram-tarinassaan taiteellisen kuvan. – Suuri ja jännittävä seikkailu on alkanut, Oksanen kirjoittaa kuvassaan.


MTV: Sofia Oksanen odottaa lasta Aku Louhimiehen kanssa –? aistikas kuva julki

iltasanomat 17:39 14.11

Aku Louhimies ja Sofia Oksanen ovat pitäneet yhtä jo usean vuoden ajan. Nyt perhe täydentyy pienellä ihmeellä.


MTV: Sofia Oksanen odottaa lasta Aku Louhimiehen kanssa –?aistikas kuva julki

iltasanomat 17:39 14.11

Aku Louhimies ja Sofia Oksanen ovat pitäneet yhtä jo usean vuoden ajan. Nyt perhe täydentyy pienellä ihmeellä.


Ohjaaja Aku Louhimies jälleen isäksi – Sofia-puoliso julkaisi herkän odotuskuvan

mtv 16:40 14.11

Elokuvaohjaaja Aku Louhimies ja hänen puolisonsa stylisti Sofia Oksanen odottavat ensimäistä yhteistä lastaan. Pariskunta julkaisi isänpäivänä herkän otoksen Instagramin tarinat -osiossa. Kuvassa näkyy Oksasen selvästi pyöristynyt kaunis raskausvatsa.


Uusi Telkkari.org

Ruotsin supertähti murtui Tampereen fiaskon jälkeen – ”Kadun tätä koko elämäni”

KuPS rakentelee ennätysputkea – nyt maksumiehenä HJK?

Leijonien NHL-supertähti saa murskaavaa kritiikkiä – Petteri Sihvonen: "Suomen huonoin pelaaja"

Bild: Liettuassa järjestetään kokous Putinista eroon pääsemiseksi

Mies aikoi ”tappaa jonkun tuntemattoman” miekalla – tuomittiin ehdolliseen

Kuinka paljon vitospelin tapahtumat muuttavat Coloradon ja St. Louisin sarjan dynamiikkaa?

Nyt kannattaa olla tarkkana: Visalle ilmestyi kaksinkertaisia katevarauksia kymmeniltätuhansilla Osuuspankin asiakkailla

HUSin Asko Järvinen apinarokosta: Tauti ei vertaudu koronaan tai vastaaviin vakaviin pandemioihin

Kymiringin MotoGP-kisan peruminen jättää matkailuyrittäjät vaikeaan paikkaan – kunnanjohtaja: "Varauskirjat olivat kisan ympäriltä täynnä"

Kämppäkaveri tiesi jo päiväunien jälkeen, että Marko Anttila on iskussa: ”Mörkö tulee ovista ja ikkunoista ulos”

Lahti hakee vuoden 2029 MM-hiihtoja

Cannonballin jäsen viljeli kannabista – KKO: ei osa järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaa

IPK:lle jatkosopimuksia ja nuori hyökkääjä KalPasta

Venäjä ehdottanut vankien vaihtoa – haluaa vaihtaa pidättämänsä USA:n supertähden pahamaineiseen ”Kuolemankauppiaaseen”

Joalin Loukamaa osti uuden kodin – ehti asua asunnossa vain kolme päivää ennen Selviytyjät-kuvauksia

Historiallinen yhteisesiintyminen! Abban jäsenet poseerasivat ensimmäistä kertaa 40 vuoteen yhdessä punaisella matolla

Lahti hakee taas hiihdon MM-kilpailuja!

Jo yli 100 000 suomalaista käyttää kristillistä deittisovellusta, ja pian se kasvaa ulkomaille – mikä on Valo ja miten se eroaa kilpailijoista?

Esko Lehtonen, 15, sai kotoa apua moponsa huoltoon – poliisin tehovalvonta paljastaa, että nuorten mopojen huoltoja laiminlyödään

Leijonien maalivahti näki Slovakian virkaveljen heikon kohdan jo ennen ottelua – Marko Anttilan maalit paljastivat totuuden: "Ei ollut ihan valmis"

Haluatko lukea lisää?