Amanda Bynes karkasi hoitolaitoksesta – vanhemmat epäilevät huumeiden käyttöä

stara 16:00 13.12

Näyttelijätär Amanda Bynes tarvitsee jatkuvaa hoitoa ja tarkkailua. Nyt nainen


Viihdelehti Stara.fi

stara 16:00 13.12

Näyttelijätär Amanda Bynes tarvitsee jatkuvaa hoitoa ja tarkkailua. Nyt nainen


Vuoden yleisurheilijaksi valittu Toni Piispanen jätettiin pois Vuoden urheilija -ehdokaslistalta: "Olihan se vähän ihmetys"

yle 16:56 12.12

Vuoden yleisurheilija Toni Piispanen jäi ilman Vuoden urheilija -ehdokkuutta, vaikka Amanda Kotaja ja Leo-Pekka Tähti ovat ehdolla palkinnon saajaksi.


Ratakelaaja Amanda Kotaja teki tärkeän vetoomuksen linnan juhlissa: "Ei jätetä sanomatta hyviä asioita" – e-urheilussa harva jaksaisi lajia ilman tukea

yle 21:33 06.12

Joona "Serral" Sotala tietää, miten tärkeä yhteisö on e-urheilijoille.


Ratakelaaja Amanda Kotaja saapui Linnan juhliin tutussa iltapuvussa: "Upea päätös tälle vuodelle!"

mtv 19:27 06.12

Kotaja voitti marraskuussa kolmannen maailmanmestaruutensa. 


Prinsessa Sofia ja prinssi Carl Philip kunnioittivat Aviciin muistoa jättikonsertissa - bailasivat yleisössä

iltalehti 10:24 06.12

Ruotsin prinssipari oli läheinen edesmenneen Aviciin kanssa, sillä tämä esiintyi heidän hääjuhlissaan. Ruotsalainen DJ-tähti Avicii eli Tim Bergling kuoli vain 28-vuotiaana Omanissa huhtikuussa 2018. Eilen Solnassa järjestettiin Aviciin muistokonsertti, jossa maailmantähdet sekä 30 hengen bändi versioivat Aviciin hittikappaleita. Konsertissa esiintyivät muun muassa David Guetta, Kygo, Aloe Blacc, Amanda Wilson, Otto Knows, Rita Ora sekä Queen-yhtyeen nykyinen solisti Adam Lambert.


Presidentti Niinistö huomioi paraurheilijat erityisellä tavalla Linnan kättelyssä – maailmanmestari muistaa kohtaamisen lapsuuden sankarin kanssa

iltalehti 12:54 05.12

Linnan käytävillä tapahtuu erityisiä kohtaamisia. Linnan juhlissa riittää tänäkin vuonna urheilijoita. Itsenäisyyspäivän vastaanotolla nähdään myös ratakelauksen maailmanmestarit Amanda Kotaja ja Toni Piispanen. Piispanen voitti marraskuussa Dubaissa järjestetyistä parayleisurheilun kisoista sadan metrin MM-kultaa ja 200 metrin MM-hopean T51-luokassa. Kotaja nappasi T54-luokassa sadalla metrillä maailmanmestaruuden ja oli 400 metrillä seitsemäs.


Leo-Pekka Tähti ratkaisi Amanda Kotajaa pitkään rassanneen ongelman – MM-kultaa tuli: ”Hän sanoi, että onnistuu”

iltalehti 18:50 04.12

Viisi ensimmäistä urheilijaa Tokion paralympialaisiin valittiin tiistaina. Ensimmäiset Suomea Tokion paralympialaisissa vuonna 2020 edustavat paraurheilijat valittiin keskiviikkona. Kisakoneessa ovat ratakelaajat Amanda Kotaja, Leo-Pekka Tähti ja Toni Piispanen, keihäänheittäjä Marjaana Heikkinen sekä jousiampuja Jere Forsberg. Kotaja voitti marraskuussa sadan metrin MM-kultaa T54-luokassa ja oli 400 metrillä seitsemäs. Odotukset ovat korkealla myös Tokiossa.


Amanda Harkimo herutteli synttärikuvassaan – povi nousi pääosaan

stara 05:00 04.12

Realityjulkkis Amanda Harkimo on tullut tunnetuksi monista realitysarjoista niin Suomessa


Amanda Harkimo juhlisti veljensä syntymäpäivää – jakoi ihastuttavan yhteiskuvan

mtv 13:17 28.11

Amanda HarkimonOliver-veli täytti vuosia.


Konkurssin tehnyt Kaisa Liski on hurjasti hoikistunut - fiilistelee ulkomailla hymy huulillaan

iltalehti 12:55 26.11

Kaisa Liskin Instagramissa julkaisemat surulliset kuvat ovat historiaa, sillä tuoreessa somekuvassa Kaisan hymy on palannut jälleen huulille. Kun Kaisa Liski teki konkurssin, hän katosi mystisesti julkisuudesta. Samalla Kaisa julkaisi itsestään synkähkön kuvan, jonka yhteyteen kirjoitti tarvitsevansa lepoa. Hän ei ole vastannut toimittajien soittoihin. Kaisalla on edelleen Remaxin alaisuudessa muutamia huoneistoja myynnissä, mutta puheluihin vastaa Kaisan kiinteistöbisneksessä mukana oleva Amanda-tytär.


Mitä ihmettä? Amanda Harkimo saunassa jouluvalot yllään

stara 08:40 23.11

Realityjulkkis Amanda Harkimo on tullut tunnetuksi monista realitysarjoista niin Suomessa


Amanda Harkimo poseeraa saunassa kietoutuneena erikoiseen viritelmään: "Tuollaiset jouluvalot haluan"

mtv 13:04 22.11

Amanda Harkimo tunnelmoi syksyn pimeyttä erikoisella sauna-asetelmalla.


Kuvat vaurioista julki: Villi juhlinta jätti Havis Amandan patsaaseen uusia murtumia

iltasanomat 17:57 19.11

Vahinkoja tutkinut Polina Semenova kertoo Ilta-Sanomille, että veistoksen betoniseen jalustaan oli syntynyt murtumia ja lohkeamia.


Torilla tavattiin – Huuhkajat-hulinoiden kurittaman Mantan patsaan kunto käydään pian tarkistamassa nosturilla: "Paljon saumoja, jotka saattavat haljeta"

MTV 12:14 19.11

Suomen jalkapallomaajoukkueen kisamenestys kokosi kansan torille viime perjantaina. 111-vuotias Havis Amandan patsas oli totutusti juhlahumun keskiössä, ja nyt sitä odottaa kuntotarkastus.


Mantan patsaan siirrosta puuhataan Helsingissä valtuustoaloitetta

yle 17:16 17.11

Havis Amandan patsaan siirto herättää ristiriitaisia ajatuksia.


Juhlijat viis veisasivat pyynnöstä jättää Manta rauhaan – apulais­pormestari Razmyar väläyttää nyt kolmea keinoa

iltasanomat 15:47 16.11

Suomen historiallisen jalkapallon arvokisapaikan juhlijat valtasivat Helsingin kauppatorin edustalla olevan Havis Amandan patsaan. Hauraassa kunnossa oleva patsas ei kuitenkaan kestä rajua juhlintaa.


Juhlijat viis veisasivat pyynnöistä jättää Manta rauhaan – apulais­pormestari Razmyar väläyttää nyt kolmea keinoa

iltasanomat 15:47 16.11

Suomen historiallisen jalkapallon arvokisapaikan juhlijat valtasivat Helsingin kauppatorin edustalla olevan Havis Amandan patsaan. Hauraassa kunnossa oleva patsas ei kuitenkaan kestä rajua juhlintaa.


Kommentti SM-liigan parhaan ole oikeutta olla on omiaan ärsyttämään Puolikuntoinen se yleistä seuraa poikaa, joka turisti osui verhoutunut mies luuli ”Tänään on vakava

Hot topics