Putouksen sketsihahmo ampuu kovilla – väittää päässeensä mukaan Huuhkajien kisajoukkueeseen

mtv 20:25 18.01

Näyttelijä Heikki Ranta esitteli sketsihahmonsa Marajorman Putouksen ensimmäisessä livelähetyksessä. 


Erotuomarin autossa räjähti pommi – Huuhkajien luottopelaajan tähdittämä jalkapalloliiga keskeytettiin välittömästi

MTV 20:39 17.01

Kyproksen jalkapallosarjojen pelit on toistaiseksi peruttu erotuomareiden mentyä lakkoon. Lakkopäätös syntyi sen jälkeen, kun erotuomari Andreas Constantinoun pysäköidyssä autossa oli räjähtänyt pommi. Larnakassa sattunut räjähdys aiheutti erotuomarin autoon isoja vaurioita.


Kommentti: Jukka Jalosen nyreä ilme sen paljasti – Huuhkajien jalkoihin jäänyt jääkiekkoväki koki vääryyttä Urheilugaalassa

iltasanomat 19:53 17.01

Jalkapallo dominoi Urheilugaalassa niin, että Leijonien kaikkien aikojen upein saavutus unohdettiin tyystin, kirjoittaa urheilutoimituksen esimies Vesa Rantanen.


Seppo Räty hurjana – legenda lyttää Huuhkajien historiallisen tempun: "Sama kuin tekisi yleisurheilussa B-rajan"

MTV 06:42 17.01

Suomen jalkapallomaajoukkue teki EM-karsinnoissa hiljattain historiallisen tempun. Huuhkajat eteni ennennäkemättömästi jalkapallon EM-kilpailuihin, jotka järjestetään ensi kesänä. Urheilua laajasti seuraava keihäslegenda Seppo Räty ei kuitenkaan tälle pahemmin arvoa anna.


Markku Kanerva paljasti: yli 10 vuoden takainen uroteko sykähdytti Huuhkajien historiallista voittoakin enemmän – ”Se oli kuin mission impossible”

iltalehti 23:19 16.01

Markku ”Rive” Kanervan tunteet kuohuivat reilu 10 vuotta sitten selvästi enemmän kuin historiallisen EM-kisapaikan jälkeen. Markku Kanerva on kokenut jalkapallon saralla kaksi varsin sykähdyttävää hetkeä. Niistä jälkimmäinen palkittiin torstai-iltana Hartwall-areenalla, kun Suomen kansa äänesti Huuhkajien historiallisen EM-kisapaikan ratkeamisen vuoden sykähdyttävimmäksi urheiluhetkeksi.


Yleisö on puhunut! Huuhkajien historiallinen temppu hurmasi Suomen kansan

MTV 22:23 16.01

Huuhkajien historiallisen EM-kisapaikan varmistuminen on valittu Urheilugaalan yleisöäänestyksessä Vuoden sykähdyttävimmäksi urheiluhetkeksi.


Teemu Pukki valittiin ennätysäänillä Vuoden urheilijaksi! – "Tajuton vuosi"

MTV 21:58 16.01

Huuhkajien ja Englannin Valioliigassa pelaavan Norwichin tähtihyökkääjä Teemu Pukki on valittu Urheilugaalassa Vuoden urheilijaksi.


Teemu Pukki valittiin ennätyspisteillä Vuoden urheilijaksi! – "Tajuton vuosi"

MTV 21:58 16.01

Huuhkajien ja Englannin Valioliigassa pelaavan Norwichin tähtihyökkääjä Teemu Pukki on valittu Urheilugaalassa Vuoden urheilijaksi.


Teemu Pukki valittiin ennätyspisteillä Vuoden urheilijaksi!

MTV 21:58 16.01

Huuhkajien ja Englannin Valioliigassa pelaavan Norwichin tähtihyökkääjä Teemu Pukki on valittu Urheilugaalassa Vuoden urheilijaksi.


Teemu Pukki ylivoimaisella äänivyöryllä Vuoden urheilijaksi – Huuhkajien maalivahti kiilasi kakkoseksi Iivo Niskasen ja Lauri Markkasen edelle

yle 21:49 16.01

Teemu Pukki on viettänyt Pukki-partyja koko vuoden ja jatkaa niitä nyt Vuoden urheilijana.


Yleisö äänesti Huuhkajien Liechtenstein -ottelun Vuoden sykähdyttävimmäksi hetkeksi

iltasanomat 21:44 16.01

Huuhkajat peittosi jääkiekon MM-joukkueet.


Huuhkajat sykähdytti Suomea eniten – keräsi liki kolmasosan äänistä

yle 21:40 16.01

Yleisö on äänestänyt Sykähdyttävimmäksi urheiluhetkeksi Huuhkajien aikaansaaman jalkapallon aseman muutoksen yhteiskunnassa.


Markku Kanerva teki sen taas! Huuhkajat EM-kisoihin johdattaneelle luotsille jo toinen perättäinen palkinto – "Tuntuu fantastiselta"

MTV 21:20 16.01

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva valittiin jo toista kertaa perättäin Vuoden valmentajaksi Urheilugaalassa.


Huuhkajien historiallinen saavutus nousi kultaleijonien edelle – vuoden joukkue 300 äänen erolla miesten jalkapallomaajoukkueelle

yle 20:11 16.01

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue saavutti viime vuonna ensimmäisen arvokisapaikkansa.


Huuhkajien luotsi Markku Kanerva rankkasi viime vuoden uransa parhaaksi – "Uskomattomalta se aikoinaan kuulosti"

MTV 19:43 16.01

Päävalmentaja Markku Kanervan A-maajoukkue saavutti historiallisen miesten arvokisapaikan kovasta karsintalohkosta, jossa Huuhkajat jätti taakseen Kreikan, Bosnia ja Hertsegovinan, Armenian ja Liechtensteinin.


Eva Wahlströmin Niklas-puoliso ei hämmentynyt vaikeasta kysymyksestä – Eva kehuu: ”Oikea vastaus!”

iltalehti 16:49 16.01

Eva Wahlström ja Niklas Räsänen edustivat tuttuun tapaan Urheilugaalassa. Urheilugaalaa juhlitaan torstaina Helsingissä Hartwall Arenalla. Vuoden urheilijaksi on povattu Huuhkajien ja Norwichin tähteä Teemu Pukkia. Ehdolla on kuitenkin pitkä lista urheilijoita, joihin myös Eva Wahlström kuuluu. Wahlström saapui gaalaan nyrkkeilijäpuolisonsa Niklas Räsäsen kanssa.


Kuka pelaa kesällä Pukin vierellä? Yle Urheilu esittelee mahdolliset EM-Huuhkajat ja kovimmat haastajat pelaaja pelaajalta

yle 08:17 16.01

Jalkapallon EM-kisojen alkuun ja Huuhkajien tulikasteeseen on aikaa viisi kuukautta. Yle Urheilu luo katsauksen kisakoneeseen tyrkyllä olevien maajoukkuepelaajien kevään näkymiin.


Huuhkajien EM-kenraalin alkamisaika varmistui

MTV 21:28 15.01

Suomen jalkapallomaajoukkue kohtaa viimeisessä ottelussaan ennen EM-lopputurnausta Viron Ratinan stadionilla Tampereella sunnuntaina 7.6. kello 16 alkaen. Alkamisaika on nyt varmistunut.


Veikkausliigan sarjaohjelma huomioi Huuhkajien EM-ottelut – kausi alkaa pääsiäisenä

yle 18:09 15.01

Päällekkäisyydet EM-kisojen kanssa ovat vähäisiä jalkapallon Veikkausliigan tuoreessa sarjaohjelmassa.


Bulls kiri kotivoittoon Isis-päällikkö Kymmeniä jemeniläissotilaita ohjus- Suomen armeijalla tästä ovesta ei

Hot topics