Hjallikselta yllättävä paljastus Linnan juhlista menneiltä vuosilta: "Sain vähän omaa juomaa siellä"

iltalehti 16:21 07.12

Hjallis Harkimo on juhlinut Linnassa useaan otteeseen. Linnan juhlien tunnelmissa on vuosien varrella nähty useampaan otteeseen Hjallis Harkimo. Hän nautti tänäkin vuonna juhlatunnelmista ja herätti huvitusta kuvaamalla kännykkäkamerallaan Presidentinlinnan Mariankadun puoleisilla ovilla myöskin lehdistön väkeä. Asiasta piti tietenkin kysellä mieheltä. – Youtube-videota tein, pitäähän se tehdä. Tein viime vuonnakin videon täältä, Hjallis kertoo Iltalehdelle.


Mariah Careyn jouluhitti rikkoi kolme maailmanennätystä

stara 22:00 30.11

Joulun alla on miltei mahdotonta välttyä kuulemasta Marian Careyn All


Viihdelehti Stara.fi

stara 22:00 30.11

Joulun alla on miltei mahdotonta välttyä kuulemasta Marian Careyn All


Entinen NHL-tähti Marian Hossa on samankaltaisessa tilanteessa kuin Ville Leino – lopetti 2017, mutta tienaa yhä miljoona dollaria vuodessa

iltasanomat 19:23 21.11

Slovakialainen Marian Hossa lopetti NHL-uransa keväällä 2017. Silti entinen tähtihyökkääjä poimii edelleen miljoona dollaria kaudesta.


Mariannen käskettiin vaieta, mutta hän paljasti Mariasisarten synkän puolen

iltalehti 09:18 18.11

Mariasisaret on uskonlahkomainen sisarkunta, jolla on jäseniä myös Suomessa. Marianne Jansson teki ihan kaiken väärin. Hän ei uhrautunut tarpeeksi.


Mikko Koivu teki maalilla jälleen NHL-seurahistoriaa – huimat lukemat Wildin paidassa

iltalehti 07:56 10.11

Mikko Koivun paita noussee uran jälkeen Minnesota Wildin kotihallin kattoon. Minnesota Wildin suomalaiskapteeni Mikko Koivu, 36, teki jälleen seurahistoriaa. Koivu teki ylivoimalla joukkueensa ensimmäisen maalin, kun Wild kaatoi vierasottelussa Arizona Coyotesin 4–3. Koivun osuma oli 1–2-kavennusmaali toisen erän alussa. Maali oli Koivulle 60:s ylivoimamaali Wildin nutussa. Lukemalla suomalainen nousee Wildin kaikkien aikojen ylivoimamaalien määrässä ykköseksi. Ennen Coyotes-ottelua Koivu jakoi ykköstilan slovakialaisen Marian Gaborikin kanssa.


41-vuotias belgialainen Marianne kuunteli sydäntään ja muutti Suomeen – Muoniossa asumisessa on vain yksi ongelma

iltasanomat 06:36 07.11

Belgialainen Marianne De Batist rakastui Suomen Lappiin ja muutti pysyvästi Muonioon viisi vuotta sitten. Nyt hän etsii rinnalleen rakasta Belgian Maajussille morsian -ohjelmassa.


Ensitreffit alttarilla -Anniina ja Ville päättivät pysyä yhdessä - näin elämä jatkui tv-kameroiden sammuttua

iltalehti 05:49 06.11

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa rakastuneet Ville ja Anniina ovat edelleen yhdessä. Ville ja Anniina kohtasivat toisensa ensimmäisen kerran alttarilla. Kari Kanala, Elina Tanskanen ja Marianna Stolbow toimivat pariskunnan Amoreina. Yrittäjät avioituivat ja kipinät sinkoilivat pian kotikatsomoon asti. Alusta asti oli selvää, että nyt on löytynyt hyvä match.


Ensitreffit alttarilla -asiantuntija Marianna Stolbow avaa nyt parien päätöksiä – Heidin ja Oskarin suhde esimerkki yleisestä ongelmasta: ”Toisen toiminta osuu kipeään muistoon”

iltasanomat 21:45 05.11

Suosittua Ensitreffit alttarilla -ohjelmaa on kritisoitu siitä, että ohjelmaan valitaan tarkoituksella dramaattisia pareja. Ohjelman asiantuntija Marianna Stolbow kertoo nyt kaiken, mitä ohjelman taustoista tulee tietää.


Ensitreffit alttarilla -pari päätyi eroon: ”Tuomiopäivän hanuri soi”

iltalehti 21:15 05.11

Ensitreffit alttarilla -ohjelman finaalijaksossa pariskunnat tekivät päätöksensä tulevaisuuden suhteen. Ensitreffit alttarilla -ohjelman tuoreella tuotantokaudella Kari Kanala, Elina Tanskanen ja Marianna Stolbow auttoivat sinkkuja menemään naimisiin. Ensitreffeillä avioituivat Katja ja Olli, Heidi ja Oskari sekä Ville ja Anniina. Katja ja Olli eivät jatka avioliittoaan. Päätös on syntynyt hyvässä yhteisymmärryksessä.


Näin Ensitreffit alttarilla -asiantuntijat tienaavat: Tony Dunderfelt on tulokuningas, Marianna Stolbowilla pienimmät tulot

iltalehti 00:34 05.11

Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijat auttavat ihmisiä rakkauselämän pulmissa myös päivätyönään. Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijakattaus on hieman vaihdellut tuotantokaudesta toiseen. Nyt televisiossa pyörivällä kaudella mukana ovat kirkkoherra Kari Kanala, seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen ja parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow. Helsingin Paavalin seurakunnan kirkkoherran, Kari Kanalan vuoden 2018 tulot olivat 57 060 euroa. Ansiotuloja hän sai 57 058 euroa ja pääomatuloja 2 euroa.


Mestari Cheng voitti yleisöpalkinnon Saksassa elokuvafestivaaleilla - tyylikäs Anna-Maija Tuokko pokkasi pystin

iltalehti 12:37 03.11

Mika Kaurismäen ohjaama elokuva Mestari Cheng on voittanut yleisöpalkinnon Lyypekin Nordische Filmtage -festivaaleilla. Mika Kaurismäki ja elokuvan pääosanesittäjä Anna-Maija Tuokko olivat elokuvafestivaaleilla vieraina. Tuokko vastaanotti palkinnon ja siihen kuuluvan 5000 euron rahapalkinnon päätösgaalassa Lyypekissä myöhään lauantai-illalla, Marianna Films tiedottaa. Yleisöpalkinnon saajan valitsivat festivaalin kävijät äänestämällä kaikkien pitkien elokuvien joukosta. Mestari Cheng saa elokuvateatteriensi-iltansa Saksassa ensi keväänä. – Festivaalijärjestäjät kertoivat minulle, että kun Mestari Chengin neljän näytöksen lipunmyynti alkoi, ne myytiin kaikki loppuun ennätysvauhtia alle tunnissa, kertoo ohjaaja Kaurismäki tunnelmia Lyypekistä tiedotteessa.


Tosi-tv-tähti Marianne Kallio esitteli uuden miesystävänsä Instagramissa - tässä on raamikas Niclas!

iltalehti 22:08 26.10

Marianne Kallio esitteli miesystävänsä Instagramissa. Tosi-tv-tähti Marianne Kallio, 25, kertoi Iltalehdelle syyskuussa seurustelevansa uuden miehen kanssa. Nyt hän esittelee miesystävänsä, raamikkaan komean Niclaksen Instagramissa. Pariskunta poseeraa ensimmäistä kertaa yhteiskuvassa. – Sinä ja minä, on miesystävä kirjoittanut julkaisemaansa kuvaan, jonka Marianne on jakanut omalla Instagram-tilillään.


Reino Nordin harmittelee Maria-vaimoonsa kohdistunutta arvostelua: ”Hän on maailman vahvin nainen”

iltalehti 16:21 23.10

Reino Nordinin Maria-vaimo on saanut paljon arvostelua osakseen vaihtoehtoisista hyvinvointiin liittyvistä kirjoituksistaan. Maria Nordin vetää Eroon oireista -verkkokurssia, jossa hän luennoi muun muassa kehon ja mielen tasapainottamisesta erilaisin tietoisuus- ja mielikuvaharjoittelujen avulla. Marian menetelmät ovat herättäneet paljon keskustelua, myös negatiivista sellaista.


Jalkapallosta jääkiekkoon, valmentajasta pelaajaksi – Marianne Lassilan tie Naisten Liigaan on tavallisesta poikkeava

jatkoaika.com 11:30 21.10

Marianne Lassila pelaa ensimmäistä kauttaan Naisten Liigassa. Aiempaa kokemusta häneltä löytyy ainoastaan alemmilta sarjatasoilta Naisten Mestiksestä ja Suomi-sarjasta. 21-vuotias hyökkääjä aloitti jääkiekon pelaamisen vasta 16-vuotiaana. Tätä ennen tamperelainen pelasi jalkapalloa, kunnes toistuvat pienet lajityypilliset vammat pitivät hänet sivussa useasta pelistä. Lassila ei kuitenkaan hypännyt jäälle ensimmäistä kertaa, sillä ennen alasarjapelejä häneltä löytyy taustaa myös ringetestä ja juniorien valmennuksesta jääkiekossa.


Asiantuntijalta viiltävä analyysi Ensitreffit alttarilla -pariskunnan tulehtuneista väleistä: "Te molemmat pelkäätte..."

mtv 13:09 20.10

Heidi ja Oskari tapaavat parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow'n, sillä he ovat ajautuneet pahaan riitaan.


Muistatko Popstarsista tähdeksi singahtaneen Kanan? Pudotti 10 kiloa yksinkertaisella muutoksella – ”Jos ihminen haluaa laihtua, hän laihtuu”

iltasanomat 20:10 15.10

Artisti, juontaja Marianna, Kana, Alanen päätti tiputtaa painoaan. -Kun tein päätöksen, en siitä lipsunut, 10 kiloa hoikempi artisti sanoo.


Marian paratiisi -elokuvan ohjannut Zaida Bergroth avoimena: "Aika hurja elokuvahan se on"

mtv 16:04 12.10

Marian paratiisin ohjannut Zaida Bergroth toivoo elokuvan herättävän keskustelua.


Pihla Viitala tekee uutuuselokuvassa hurjan stuntin – hyppää kartanon ylimmän kerroksen ikkunasta alas: "Olen yllytyshullu"

mtv 14:00 12.10

Pihla Viitala näyttelee Marian paratiisi -elokuvassa Maria Åkerblomia.


Marian paratiisin ohjannut Zaida Bergroth ei osannut odottaa ensireaktiotaan – kertoo kuvauksissa sattuneesta oudosta ilmiöstä

mtv 08:51 11.10

Marian paratiisin ohjannut Zaida Bergroth toivoo elokuvan herättävän keskustelua.


ajokeli muuttuu

Hot topics