Venäläistähden huudosta alkoi outo tapahtumaketju – tuomarit passittivat ulos

lähde: iltasanomat 21:47 01.03

Andrei Rublevin ja Aleksandr Bublikin ottelu päättyi kummalliseen välikohtaukseen.

Venäläistähti huusi tuomarille ja tuomittiin hävinneeksi – vastustajakin tyrmistyi

Emil Ruusu­vuori taipui finaalissa Andrei Rubleville – tienasi silti mehevän raha­potin

lähde: iltasanomat 12:18 07.01

Emil Ruusuvuori pisti tiukasti kampoihin, mutta hävisi venäläistähdelle suoraan kahdessa erässä.

Emil Ruusuvuorelle kitkerä tappio ATP-turnauksen loppuottelussa – Andrei Rublev oli vahvempi suoraan kahdessa erässä

lähde: yle 12:01 07.01

Emil Ruusuvuori hävisi ATP-turnauksen finaalin toista kertaa urallaan.

Finaaliin! Emil Ruusuvuori mahtavaan tennisvoittoon – haastaa loppuottelussa venäläistähden

lähde: yle 10:57 06.01

Emil Ruusuvuori eteni toista kertaa urallaan ATP-turnauksen loppuotteluun. Finaalissa Ruusuvuori haastaa maailmanlistan vitosen, venäläisen Andrei Rublevin.

Venäläistähdellä keitti pahasti yli

lähde: iltasanomat 17:33 15.10

Andrei Rublev koki hävinneensä pallon valokuvaajan takia.

Urheilu - Ilta-Sanomat

Venäläistähti laukoi karua tekstiä US Openin rajuista sääoloista – "Joku tulee kuolemaan"

lähde: MTV 08:42 07.09

Daniil Medvedev eteni US Openin välieriin lyömällä maanmiehensä Andrei Rublevin erin 3-0 (6-4, 6-3, 6-4). Rajut olosuhteet veivät pelaajat äärirajoille.

Ruusuvuori nujersi venäläistähti Rublevin Cincinnatin maratonväännössä – "Tällaisten matsien takia täällä ollaan"

lähde: Hämeen Sanomat 03:05 17.08

Suomalaispelaaja voitti neljännen kerran urallaan maailmanlistan kärkikymmenikössä olevan pelaajan.

Jättimäinen voitto: Emil Ruusuvuori päihitti venäläistähden pitkässä trillerissä

lähde: MTV 06:12 16.08

Tenniksen Suomen kaksinpeliykkönen Emil Ruusuvuori löi vastustajansa, venäläisen Andrei Rublevin Cincinnatissa ATP Masters -turnauksessa.

Iso voitto! Emil Ruusuvuori kaatoi venäläistähti Andrei Rublevin

lähde: yle 05:45 16.08

Emil Ruusuvuori yllätti venäläisen Andrei Rublevin tenniksen Masters-turnauksen toisella kierroksella Cincinnatissa.