Näin hellemassaa seuraava rajuilma iskee Suomeen - jopa "kaupunkitulvat" mahdollisia iltalehti 13:59 11.08

Lauantaina Suomeen saapuvan myrskyn odotetaan olevan kesän rajuin. Ukkosia alkaa levittäytyä lauantaina maan länsiosiin ja etelärannikolle iltapäivän ja illan aikana, kertoo Forecan päivystävä meteorologi Kristian Roine. Etelä-Suomi on lauantaina illalla ja seuraavana yönä kaikkein kuuroherkintä aluetta. Roine. n mukaan tässä vaiheessa on vielä mahdotonta sanoa, minne yksittäiset kuurot osuvat.


Poliisi MTV:lle: Raaseporin murha tuli kaikille yllätyksenä - "ei osattu pelätä, että mitään pahaa tapahtuisi" iltalehti 07:58 11.08

Poliisin mukaan mies ei ollut aikaisemmin uhkaillut entistä tyttöystäväänsä. Poliisi on saanut selville lisää Raaseporin Tammisaaressa kesäkuussa tapahtuneesta veriteosta. Parikymppinen mies oli mennyt poliisin mukaan entisen tyttöystävänsä luo surmaamistarkoituksessa. Asiasta . Poliisi epäilee jalkapalloa juniorimaajoukkueessakin pelanneen miehen murhanneen samanikäisen entisen tyttöystävänsä teräaseella tiistaina 20. kesäkuuta.


Veturinkuljettajat pelkäävät VR-päätöksen vaikutuksia: "Kauhea paine myydä asunnot pois ja vaihtaa paikkakuntaa" iltalehti 07:20 11.08

Veturinkuljettajien mukaan on väärin, että VR:n omaisuus siirretään muiden yhtiöiden käyttöön. Veturimiesten liiton jäsenet ovat pettyneitä ja vihaisia hallituksen tavasta hoitaa rautateiden henkilöliikenteen kilpailutus, kertoo liiton puheenjohtaja Tero Palomäki. Veturimiesten liitto tiedotti aiemmin torstaina järjestävänsä poliittisen mielenilmauksen hallituksen liikenne- ja omistajapolitiikkaa vastaan. Mielenilmaus pysäyttää junaliikenteen maanantaina illalla muutamaksi päiväksi.


Iso operaatio päätökseen - Kotkassa kadonnut nainen löytynyt iltalehti 07:01 11.08

Poliisi kiittää etsintöihin osallistuneita. Kotkassa keskiviikkona kadonnut 72-vuotias nainen on löydetty, kertoo Kaakkois-Suomen poliisi tiedotteessa. Poliisi tiedotti katoamisesta perjantaina aamuyöstä. Etsintöihin osallistui useampien poliisipartioiden lisäksi vapaaehtoisia etsijöitä sekä rajavartiolaitoksen helikopteri.


Ekaluokkalaisten koulutiellä useita vaaranpaikkoja isoissa kaupungeissa - "Autot kaahaavat, eivätkä pysähdy" iltalehti 06:59 11.08

Iltalehti tiedusteli poliisilta, missä paikoissa koululaisten liikkumiseen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota Helsingissä, Turussa ja Oulussa. Oulun poliisin Markku Nygård sanoo, että poliisi suuntasi torstaina resurssinsa koulujen läheisyyteen ja paikkoihin, jotka on aiempina vuosina selkeästi havaittu vaaranpaikoiksi. - Tällaisia ovat tiet, jotka ovat koulujen lähellä, joissa on läpiajoa.


Mäntsälässä henkilöauton ja pakettiauton raju peräänajo - kolme loukkaantui iltalehti 00:55 11.08

Mäntsälässä valtatie neljällä pakettiauto on ajanut henkilöauton perään. Onnettomuudessa oli osallisena yhteensä neljä henkilöä, joista kolme on loukkaantunut. Päivystävän palomestarin mukaan onnettomuus tapahtui suoralla moottoritiellä ja törmäys on ollut kova, sillä pakettiauto on ajanut moottoritienopeuksin. Vielä selvitetään sitä, oliko henkilöauto mahdollisesti pysähdyksissä.


Pakettiauto ajoi kovalla vauhdilla henkilöauton perään valtatie neljällä Mäntsälässä, kolme loukkaantui iltasanomat 00:49 11.08

Loukkaantuneiden vammojen vakavuudesta ei ole tietoa.


Silminnäkijä kuvailee hurjaa autovälikohtausta Kalliossa: ”Olisimme voineet jäädä alle” iltasanomat 00:06 11.08

Silminnäkijä kertoo pelästyneensä torstai-illan vaarallista autovälikohtausta Helsingin Kalliossa.


20170811 Uutiset